keep the faith

 image8Hallå där. Ännu en snygg bild från HD, Kaula, Eric och Anna. Dock redigerad något ;) (Ser ut som om jag armbågar Eric i huvudet.)
Som ni alla säkert har förstått av min blogg så har det varit Billys cup i helgen, jajamensan. Gick som det gick (vi kom till kvartsfinal som vi har gjort innan, åhh så störigt!) Iallafall så kom vi dit på fredagseftermiddagen för att då spela vår första match mot Gladan från Luleå. Okej, den ska vi inte gå in på mer, kan dock säga att vi förlorade ;(. Var deppigt värre. Sedan tog vi oss samman och spelade riktigt bra på lördagen, vann första matcken med två poäng och andra med ett efter sudden death, riktigt gastkramande med andra ord. Då var vi i A-slutspel! Yes, glad i hågen var det här ja. Sedan förlorade vi dock mot Nässjö i kvartsfinalen på söndagen, men det var ett bra lag. Men vi kommer igen nästa år tjejer!
Yesbox, inte nog med det så fick en tjej i Flickor 92 i HB tummen ur led och en annan tjej i vårt lag fick kramper, så man kan säga att det var drama i vårt rum med klädpoker och allt.
Menmen duktigt av er som nu läser att palla med det här men så var det.
Idag har vi tjejer filmat på vår film, haha. Sagan om ringen- the real version! Kommer bli grymt! Väldigt snygga var alla också ;)
Men nu måste jag faktiskt plugga,( såklart fastnar man vid datorn) då lärarna fullkomligt har öst över oss med saker.
Ha det fint :
Puss / Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0