Utbytesstudent USA -

Hej

Tjenixen! Hur är det med alla i vårt avlånga land? Själv är det finfint (fick prcis lite cashewnötter så jag är happy :) )
I vilket fall som helst så är det söndag idag, inte så jätte roligt egentligen, men det är ju sommarlov så vad gör det? Vi är som sagt i Malung av alla ställen, nejmen det är mysigt ;) Har ju varit dansbandsveckan nu i veckan, men den tog slut idag :p
Kommer man hit så är det stor chans att se diverse personer som skakar sina lurviga, bara det är väl värt ett besök? ;)
Igår var det då avslutning med ett mega fyrverkeri, det är ju alltid nice :) Har också träffat efterlängtade Evelina som är för go och har jobbat och jobbat ( känner mig lite lat i hennes närhet) Min farmor har också hunnit med att fylla år, denna gången var det 70, grattis på henne. Hon fick många roliga presenter ( kan bara nämna hur stor släkten här är, då farmors mamma och pappa har elva barn och 32 barnbarn, det är inte dåligt :) )Hon fick bl.a. en digitalkamera av oss och som en extrapresent hade vi barnbarn, jag, William och Viktor gjort en raplåt, haha ;).
Nu fyller också min farfar år på tisdag så det blir festligheter igen, men det är väl aldrig fel? 
Har förhoppningsvis också fixat ett sommar jobb till nästa sommar, på det närliggande hotellet här, det hade varit trevligt.

Tråkigt nog så stack Viktor iväg på hockeyläger och faster följde med, men de kommer iallafall nästa veckan. En annan tråkig sak är den svenska sommaren, just nu öser det ner, hm inte så lockande direkt. Men funderar faktiskt på om jag och William ska dra ut i regnet med badkläder, något  måste man ju göra.
Nu måste jag hjälpa mamma med maten, det blir tacos, yummie :)

Är det dansbandsveckan så är det ;)   Farmor och William tar sig en svängom bland alla danssugna

Love

Tjenabena :)
Sitter nu här denna måndagen. Idag är det lite speciell dag på några sätt och vis. Dansbandsveckan började igår, så idag är det i full gång. Dans med kexiga band som LasseStefans och Thorleifs, graow på det ;) . Iallafall så har vi haft picknick och mysiga saker i det gröna idag. Jag har bestämt mig för att ha godisförbud i ett år också, needs money och det är väl bra för min kropp också ;) Det börjar idag, hoppas att det går fine, jaja.
Jag och min kusin har fixat lite jobb. Vi ska sälja min farbrors grejer som t-shirts och skivor när han spelar. Kan passa på att tipsa om hans MySpace sida:
www.myspace.com/superfied
Nej, nu känner jag att jag måste gå och vara social med min kusin och bror, har lovat att se Harry Potter med dem.
Skriver mer sen :) Puss på det.
Ha det fint
/ Anna

I Dalarna

Hej på er alla därute! Har inte skrivit på ett tag....förlåt för det.

Men just nu befinner jag mig i Dalaaarna, yesbox. Fram med folkdräkten och sjung! I vilket fall som helst så kom vi i förrgår och igår var vi på teater. Den heter Under samma himmel och den handlar om den finska invandringen till Sverige i början av 1600-talet. Om vilka skillnader och fajter det kunde bli mellan de tre finska familjen och svenskarna. Självklart behövs det lite kärlek också så den finska dottern och den svenska pojken blir kära i varandra. Lite skoj för våra släktingar var med, Mathilda min syssling ( blir väl så om det är min pappas kusins dotter?) spelade huvudrollen som den finska flickan Mirja och Bitte, Mathildas mamma spelade Kirsti, Mirjas mamma i teatern. Även Sten, Mathildas pappa är med på slutet. Släkt renunion på hög nivå!
 Iallafall så var hela teatern väldigt bra kort och gott! 

Jag konfirmerades i lördags i Maria kyrkan, det var fint. Bland annat så sjöng Louise (my roomie i Arild), Maja och Ella väldigt fint till Hallelujah och sedan sjöng Lowisa och Ella mycket fint till Hurt :)
Pussar också till alla goa människor som kom på konfirmationen. Mina släktingar och vänner. Tack för presenterna också!

Nu borde jag faktiskt göra vid mig, pussar till alla i sommarvärmen!
/ Anna

Utkast: Hej på ...Hej på er. Har inte skrivit på ja, jag vet inte, men jag har varit på konfaläger i två veckor plus hemmaveckan så det har inte riktigt blivi tillfälle till det. Ska iallafall säga att jag har haft underbara veckor på lägret. Älskar alla goa människor så himla mycket! Saknar er också!
 Så igår konfirmerades vi oss i Maria kyrkan, vill säga tack till alla underbara människor som fixade festen efteråt och kom, min familj, släkt och vänner! Puss på er! Nä, nu har jag faktiskt lova att spela crockett så det får jag väl göra. Ska berätta mer och ladda upp mer bilder sen.

RSS 2.0