Smurf

Tadaa!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva här eller så, men kan börja med dagen antagligen. Som vanligt har det varit skola där vi faktiskt inte gjorde så mycket, vi fick göra en minipjäs på tio minuter på bilden (vi är riktiga drama nerds/ queens) ;) No, sex och samlevnads, musik där vi redovisade vårt band, med 80-talsfrisyrer och girls just wanna have fun, men nästan hälften av tjejerna i vårt band var sjuka så det blev lite problematiskt. Sedan var det matte, med matteprov för vissa.
Jo, men vi får hoppas att alla i vårt tjejgang kommer imorgon för då måste vi redovisa vårt lag och rätt arbete.
Tänker också på om jag ska träna idag, får helt enkelt se. 

Eurovision var det också i helgen, mina favoriter var Spanien, haha, Grekland och Armenien. Qele, qele har man sjungit på hela dan. Sverige också såklart, som det dock inte gick så bra för. Vet inte riktigt hur man ska göra för att vinna detta spektakel egentligen. Synd om Charlotte iallafall som hade gjort en sån lång PR-turne och den enda tolvan de fick var från Malta, där hon inte hade varit, nästan lite ironiskt. Björn var iallafall rolig, vågar bjuda på sig själv, Hola Belgrad och 12 poäng till Sverige! haha. Värt att kolla på youtube, ingen annan fattar typ än svenskarna, vissa bara: är han full?

Jag och Irma som för övrigt tänkte ställa upp i Eurovision för något land, ska bara komma på en låt. Få se hur det går ;)

Gick tyvärr inte att spara bilden, men kolla gärna in klänningen med flera på:
http://www.betseyjohnson.com/China_Rose_Strapless_Embroidered_Dress/pd/np/1120/p/4851.html

Ha det bäst
/ Anna

Kommentarer
Postat av: fia :)

fin klänning känns väldigt somrig och fin , haha :D So lag rätt pjäsen imorgon hoppas det går bra nu är alla där förhoppningsvis! :D

2008-05-29 @ 15:50:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0