Utbytesstudent USA -

Valborg

Glad Valborg och grattis till kungen som fyller år idag! Yeppyepp, hur är det med alla?
Vädret idag är underbart må jag säga. Det gör det extra skönt att vara ledig då det är en långhelg (vi var lediga idag, så torsdag, fredag, lördag och söndag) gott säger man bara. Har varit på Väla idag och äntligen köpt Keds skor (det tog typ 5 st affärer att hitta dem, men)  Har precis kommit hem efter att ha varit ute i vårvädret. Idag har jag även varit och simmat, vilket var mys.   
En av gårdagens wihoo var TWILIGHT! Äntligen släpptes DVD:n så nu kan man kolla hur många gånger man vill på filmen och extramaterialet wihoo nr 2!
Idag är det som sagt Valborgsmässoafton, har ni sett några brasor? Här fick inte så många ha sådana då det har varit torrt, så det var lite annorlunda.
Fick för mig att det var dags att kolla över bilderna från kamerna så här kommer en liten sammanfattning över vad man har hållit på med under dagarna.


My Twilight!


Ny köpta skor


Keds skor


Har nu en egen Abbey road i mitt rum!


En av mina guldklimpar.

Ha det bäst!
Kramar Anna


Första Grillkvällen och helg!

 Mysig grillmiddag med William, mamma, mormor, pappa, Anna (bilden), morfar kommer sen.

Hejsan!
Idag har det varit en lugn dag, sov och städade för att sedan trava ner till stan. Jag försökte hitta ett par Keds tygskor, men det finns inga i de 5 (!) butikerna jag har letat i igår och idag. Lite konstigt, men får väl åka till Väla och fortsätta leta.
Idag har vi också haft årets grillpremiär! Mumsigt och med fint väder. Nu är det snart dags för Robinson.
Alla får ha det så bra!
Kram Anna

         

Hejsan!

Helg igen, det går verkligen framåt nu om man säger så. Har alla haft ett skönt påsklov? Mitt har varit riktigt bra, när det var omkring 20 grader här i Skåne var man uppe i Dalarna, hälsade på farmor och farfar, släkten samt åkte skidor. Det var varmt där också :)
Har hunnit med en skolvecka också och igår bar det iväg till Arild för teambuilding med UG som förberedande inför konfirmationsledningen, jag säger bara minnen. Att gå där vi alla var i somras, åhh! Det var fint väder så man kunde ligga ut i gräset också, skönt.
Snart ska jag iväg och passa barn och sedan blir det väl pluggdags. Ha det bra allihopa!
Kramar, Anna

 Här är ett collage man har gjort från en jättekul sida tipsat av Emma, www.polyvore.com

Glad påsk!


Glad påsk allihopa!


Grattis Kristen Stewart!Idag fyller söta Kristen Stewart som spelar Bella Swan i Twilight 19 år! Grattisgrattis

Påsklov!

Bild från i julas!

Hejsan! Jag har varit lagom seg med att uppdatera på sistone, så här kommer en liten resumé! Är just nu i Malung i Dalarna, där det är lite snö. Så det har blivit ganska mycket skidåkning om man säger så, både alpint och på längden. Jag har också fått min del av vurpor kan jag meddela! Har tagit det mestadels lugnt, gick upp tidigt idag för att simma med söta farmor, yey. Sedan har vi bowlat idag, Anna goes tabbar om man säger så, men annars gick det bra! Imorgon blir det nog skidor i Kläppen, wihoo :D
nu ska vi fira kusin Viktor som fyller 13 tonåring på tisdag!
Ha det fint, Anna

RSS 2.0