Lugna dagar



Hejsan! I´m back on track in Helsingborg as it seems. Har haft lugna dagar kan man säga. Tänkte precis lägga upp bilderna från kameran men av någon anledning ville det sig inte. Men, men. 
Igår var det biotime, supermysigt. Jag och mamma passade på att se Harry Potter and the half blood prince, medan pappa och William ville se Ice Age 3. 
Tyckte filmen var bra, men jag glömmer inte när man såg de första filmerna på bio. Jag var ganska liten då, och visste inte så mycket vad det skulle handla om. Men när man såg specialeffekterna, de förflyttningsbara trapporna och all magi blev man helt paff. Så därför älskar jag och tycker att de två första filmerna är bland de bästa. 

Dagen här hemma har varit rätt lugn den med. Har spelat gitarr samt varit med lillebror till den nya lekparken (jättefin) Sedan blir det att åka till kusinen som kom hem ifrån Italien i fredags och förmodligen är bruun och happy. Det blir grillning, vilket aldrig är fel. 
 Ha det fint! 
Puss, Anna 

Kommentarer
Postat av: Louise

sv: jupp det är krav att man har utbytesstudent hos sig. Men det är ju när du själv är borta. Eller vår utbytesstudent kom i fredags så jag kommer ju träffa honom en vecka. Men det är verkligen skoj att ha en utbytesstudent :)

2009-08-03 @ 11:43:22
URL: http://utbytesstudent.se/louise
Postat av: Julia

sv: Tack så jättemycket! :D



Åh, jag tyckte Harry Potter var asbra, men så är jag ju en Harry P nörd också... Tror jag tycker att trean är bäst :D

2009-08-05 @ 18:00:10
URL: http://juliapysslar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0