Yes, vi kommer att ta studenten ett år senare!

Utbytesår är härligt, men, då kommer det stora men:et. Då får man ju ett extra år i skolan? Få börja med en ny klass? Det kanske är baksidan med hela karusellen, och nog svider det, men tänkte därför att jag skulle vända på steken och lista det positiva med att ta studenten ett år senare. Jag hoppas att ni som funderar på att åka inte ska låta er hindras av det negativa.

 
Du kommer träffa många nya människor du kanske inte hade umgåtts med annars

Vääldigt många kommer kunna komma på din studentfest

Det kanske finns möjlighet att tenta av engelskan eller något annat ämne, så att schemat för en gångs skull blir riktigt trevligt!

Du får vara kvar i den trygga skolvärlden ett år till (för mig är det så iallafall, har lite ångest över alla beslut som ska tas)

Får känna det härliga med att, ja, nu har vi lov lite längre! Är inte sommarlovskänslan det som gör att vi går i skolan?

Får kanske vara med om två stycken examen, student och graduation, det är inte illa!
 
Om man ska börja ettan efter året så kommer man vara sjukt taggad inför gymnasietiden + alla extra upplevelser man fått med sig från andra sidan Atlanten

Om man ska börja tvåan efter året så kommer man på att man helt plötsligt har gått halva gymnasietiden + hunnit med ett utbytesår! Wow-effekt, snacka om att ta tillvara på tiden!

Om man ska börja trean efter året så har man kvar härliga saker i form av STUDENTEN, balen, projektarbetet, någon resa som er skola anordnar. Med andra ord, en massa roliga saker!

Tänk att få ha två gymnasieklasser

Två gymnasieklasser betyder kanske fler återträffar

Man får möjlighet att smälta allt man har lärt sig i den intensiva skolan och kan få perspektiv. Få tänka att "Ja, nu förstår jag varför detta är viktigt!"

Du blir ofantligt många erfarenheter rikare!


Om ni har andra peppande meningar så är det bara att skriva!

Kram Anna


Kommentarer
Postat av: julia

GOD JUL! :D

Sv; okej, härligt! :D

2010-12-24 @ 12:23:51
URL: http://theyearofmylife.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0