Basket i Three Forks!

Har varit basket för hela slanten de senaste dagarna kan man lugnt säga!
Kom hem ca halv tolv på kvällen idag så här kommer ett lite sent inlägg, (ni får ursäkta om det kanske blir lite felstavningar här och där och en osammanhängade text, är supertrött!)!
Iallafall så har vi varit i Three Forks fredag och lördag och spelat en "insparksturnering" (då det är våra första matcher).
Fredagen var en lååååång dag kan man lugnt säga. Åkte från skolan vid halv nio tiden på morgonen och efter at ha spelat vår första junior varsity match, som vi som tur var vann så stannade vi kvar i området för att spana in både girls och boys varsity samt även boys junior varsity. Det blev ganska så mycket väntetid så jag och Lucie bestämde oss för att gå på sightseeing i Three Forks (vilket gick ganska så snabbt, då stan var pytteliten!)
Blev som sagt en lång dag och efter alla matcher, (både varsity boys och girls förlorade tyvärr, men boys junior varsity vann) så kom vi inte hem förrän ca halv tolv på kvällen, så alla var ganska så trötta på bussen!
.
På lördagen fick vi dock lite sovmorgon då bussen inte lämnade Twin förrän vid tretiden på eftermiddagen. Jag som tänkte att jag skulle passa på att sova lite extra lyckades dock vakna tidigare, så det var lite typiskt! Tog det lugnt på morgonen, skypade lite med familjen och faster och kusinen och sedan åkte jag med Jody till Twin för att heja på Kjerstens lag i deras turnering hemma i Twin.
Efter en stund så kom sedan bussen och vi bar oss iväg mot Three Forks igen. Den här gången så spelade vi i junior varsity sist så hann med att sitta och bli nervös och titta på både girls och boys varsity igen. De både vann och det var bra matcher, så det var kul!
Senare på kvällen spelade vi tillslut mot Jefferson/Boulder och det var en kul match! Mycket foul dock för oss båda som lag så det är något att jobba på, men annars var det skoj och vi vann tillslut! 
Jag och Lucie inför vår första match i Falcons färger!
Varsity girls jobbar på mot Fairfield!
Dock så förlorade vi, men det var riktigt nära i slutet! Här är det 7.8 sekunder kvar och
vi hoppades på en trepoängare
Boys varsity. Var bara tvungen att ta en bild på deras uppvärmningsbyxor! De är lite
clown stuk över det hela!
Killarna med Cody som dribblar!
Sightseeing in Three Forks!
Väntar....
Tusen kramar och puusar till er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0