Vinterkonsert och basket i massor!

Ojski bojski, har varit mycket på gång de senaste dagarna, så sorry att jag har varit kass på att uppdater här! Har haft lite olika adrenalinkickar här och där kan man lugnt säga!
.
För att ta det från början så var torsdagen intressant. 
Började morgonen med en hm, härlig morgonträning à la 6.30 i gymmet och jag kan nog tala för alla att vi var ganska så borta under resten av skoldagen. 
Men inte nog med det så var vi tvugna att stanna kvar i skolan efter att vi hade slutat for att gå till gymmet! Jag kan bara säga som sa att coach verkligen försöker få oss i form, han dödar oss!
.
Sedan sa stannade jag lite och hjälpte Jody i hennes klassrum innan vi skyndade oss hem for att äta och fixa till oss inför konserten!
Var supernervös under hela dagen och kan inte direkt säga att det släppte innan den drog igång!
När vi väl kom dit sa tog vi plats i skolans gym och vårt skolband drog igang konserten med pompa och ståt och även lite musikaliska solon klämdes in. Bland annat min värdsyster Kjersten som modigt nog gjorde ett jättebra jobb med sitt pianosolo till Holly Jolly Christmas.
Sedan foljde skolans kör som verkligen var fantastiska, jattevackert och sedan lite solon. Det är så många här som är musikaliska och kan sjunga riktigt, riktigt bra! Söta Mikayla är t.ex. en av dem och hon har en underbar röst!
.
Sedan blev det nästan lite varning for att svimma for min del då det borjade närma sig för vår tur. Så darrande tog Lucie plats vid pianot och jag satte mig med gitarren för att tillsammans spela Hallelujah medan Jeanne, Leah och Alyssa sjöng superfint! Det gick fint och roligt var det också!
.
Sedan var det att snabbt plocka fram allt som behövdes for nästa sång, nämligen Free Fallin och då fick vi tillskott av Dylan och Sam. Så Lucie fortsatte vid pianot, Jeanne vid trummorna, Alyssa sjöng och det gjorde aven Dylan tillsammans med Leah fast de spelade gitarr respektive bas också. Jag satsade på tamburinen och Sam spelade också elgitarr. 
Det var verkligen kul må jag säga! 
Spännande och riktigt kul! 
.
Sedan har det varit två intensiva basketdagarn. I fredags åkte vi till Gardiner (en ca tre timmars enkel bussresa), men det är en riktigt vacker omgivning nära till Yellowstone National Park! Bland annat så såg vi älgar på parkeringsplatsen. Alla fyra lag vann så det var också kul!
.
Idag har vi spelat match hemma i Twin mot den stora rivalen Ennis och det var nervöst med roligt!
Jag och Lucie jobbade sedan i kiosken för att tjäna in pengar till vår seniortrip och det är roligt för man möter så mycket härligt folk!
Nu sitter jag här med Lucie som ska sova över här och jag tror att det snart är dags att gå och lägga sig (ögonlocken börjar att dippa ned och jag har problemas med att stava!)
.
Tusen kramar till er alla!
.
Bandet och Mr Ballou
Vår fina kör!
Jag och Lucie innan matchen i Gardiner
De sa att detta är en av ingångarna till Yellowstone National Park

Kommentarer
Postat av: mamma

Vilket "proppat" schema och mycket "nerver"!:/

Här hemma är det mandelmusslor oc julgodis som gäller!:)LOVE YOU hjärtat!

2011-12-19 @ 06:25:03
URL: http://annafilippa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0