I believe in angels



Dagen har varit väldigt blandad, från det ena till det andra kan man säga. Ibland känns det som om känslorna befinner sig i något av en berg o dalbana.

Igår var det iallafall dags för SLEP-testet som skulle göras i Eslöv med Explorius. Tyckte att det var roligt att min representant hade samlat alla Skåne-studenter till att göra det samtidigt. Det blev kanske inte så mycket prat, då det fanns nerver med i spelet när det gällde testet. Vi var runt tio personer där och det var roligt att se lite ansikten må jag säga. Testet isig tyckte jag var lite speciellt, det kändes som om det var olika nivåer, allt från okej, till rätt så klurigt. Men jag hoppas att det gick bra (och att jag inte har skrämt upp någon, för det än inte meningen!) Också lite spännande att något kom upp på USA-fronten. 
 
Just nu tar jag tag i lite plugg (ni måste tro att ´det är det enda jag gör, hm och det stämmer....) nej, skämt åsido, men det är väl mycket lite då och då.

Ikväll ska jag nog också följa med på min lillebrors klassfest för att fixa och dona lite! Ska bli spännande och jag kommer ihåg hur det var när man skulle iväg på dessa kvällar medan förväntan står på toppen! Det blir lekar och mumsigheter tillsammans med de goa barnen! 

Ha det bäst underbaringar!

 

Kommentarer
Postat av: Eira

Vilken jätte härlig bild! Hoppas SLEP-testet gick bra för dig :) Kram

2011-01-26 @ 21:09:55
URL: http://honeyandmoon.blogg.se/
Postat av: Emma

sv:Tack så mycket! :D Ja det är jättespännande så nu väntar jag på kontaktuppgifter :D Ja jag länkar dig på engång :D Ha det bra! :D

2011-01-26 @ 21:47:24
URL: http://emmagoestoamerica.blogg.se/
Postat av: amanda utbytesstudent USA

Hoppas verkligen SLEP-testet gick bra! Ska göra det om en månad ganska precis tror jag. Men asså hur går det till ? ;) Har man papper eller data ? :D

2011-01-26 @ 21:59:07
URL: http://amandakingen.blogg.se/
Postat av: Miranda

sv: Tack! Jaa det är så himla spännadne!! :D

2011-01-26 @ 23:01:44
URL: http://mirandahedmanusa.blogg.se/
Postat av: NATALIEGOESAMERICAN

åh vad kul att ha det gjort! :D

sv: jaa kom upp till P&L :D isf lär vi ju faktiskt ses, du får höra av dig hur det blir sen! :D

2011-01-27 @ 15:31:28
URL: http://nataliegoesamerican.blogg.se/
Postat av: Alexandra

jag ska också åka som utbytesstudent till USA 11/12 med explorius, ska vi länka? :)

för övrigt så hoppas det gick bra med SLEP-testet, är lite smått nervös eftersom jag ska göra det nästa lördag, hehe! :)

2011-02-06 @ 01:11:32
URL: http://alexandrieah.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0