Tusen gånger om

Tänk att det första gänget har gett sig iväg! Just nu befinner de sig alltså i New York, wowwow! Något som jag också hoppas är att fler och fler placeringar snart börjar droppa så att alla vet vart och när de åker.

Igår fick jag även ett glatt mejl av min värdmamma, det var deras familyletter som hon skickade igen för jag har inte kunnat hitta den på min informationssida. 
Iallafall så var det hur fint skrivet som helst! Tänk att jag kommer at få bo på en ranch med ca 800 kor, hästar, tre hundar och även en fågel, man kan lugnt säga att det är annorlunda gentemot här! Jag ska även försöka mig på att rida (det kommer nog att bli en fantastisk syn!)

Fick också veta att jag kommer att få gå på ett bröllop när jag kommer! Ska bli spännande att få uppleva ett real American wedding!
Det var en liten update for now on, men det är nu grejer ska fixas inför the big trip. Imorgon vankas det pengasaker bl.a.

Kärlek till er alla  

Kommentarer
Postat av: Ellen - College USA 2011

oj va mycket kor :) var ska du bo någonstans?

2011-07-31 @ 21:54:22
URL: http://ellenbratt.blogspot.com/
Postat av: amanda utbytesstudent Washington 11/12

Åh vad kul med ett american wedding! Vem ska gifta sig? Och du, du får gärna lägga upp en bild när du rider för det ser så kul ut när nybörjare rider.. :)) haha

2011-07-31 @ 23:09:56
URL: http://amandakingen.blogg.se/
Postat av: Arifa

Heej, va me och tävla om ett eget blogginlägg du själv skrivit, Information hittar du i denna länk http://aarifas.blogg.se/2011/august/tavling.html#comment

Annars är de bara att kika in i min blogg http://aarifas.blogg.se

2011-08-02 @ 12:42:33
URL: http://aarifas.blogg.se/
Postat av: Anna

TAAAACK! Jag åker den 12, när åker du? :D

2011-08-04 @ 10:40:14
URL: http://annahelgesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0