Utbytesstudent USA -

Valborg :)

Men tjena :) Idag är det ledighet för oss, yey! Men ingen direkt sovmorgon blev det dock för vår del, då vi skulle samlas vid halv nio för att vi sedan skulle ut i skogen och leka Sagan om ringen :D Maha, som man flabbade! Riktigt fult och bra blev det dock! Ska bli spännande att se resultatet när Elin har klippt färdigt, hoppas att vi får förtjänst av arbetet i form av ett bra bildbetyg, tack ;)
Förresten så kom min skinnjacka idag! Är nöjd, ser lite ut som en MC-knutte, men det hör väl till antar jag. www.ellos.se är faktiskt att rekommendera. Har inte köpt något därifrån innan, men detta var faktiskt ett kap om man säger så. Min är svart, men det finns i svart, brunt och rosa för er som vill veta :)
Men jag kan också säga som så att jag måste skriva skolsaker under detta lovet, hm tyvärr. NO-arbete om att bygga vår kamera som man måste prata med vår lärare om , fast det blir lite svårt då arbetet ska lämnas in på tisdag :/ Jaja, man får väl lösa det. Sedan ska jag ta och skriva lite om filmkameran till vårt bildarbete. Inte heller får man glömma att det är läxförhör på NO på tisdag, nejdå. But always look at the bright side of life ;)
Snart ska vi ut till sommarstället i Arild, där vi ska kolla in majbrasan, ska försöka undvika att ställa mig mitt i blåsten så att man slipper lukta askkopp ;) I vilket fall som helst så är det mysigt att få se Arild, har inte varit där på ett tag. Inte sedan huset var rosa, som nu ska målas grått. Tyckte om det rosa, det stack liksom ut!

Ska passa på att kommentera lite tv-serier också( haha, verkar sån tv-nörd, men de får ni leva med:P ) Ja, först var det Ugly Betty, tyckte det var bra att de tog upp alla idealen och att "normala" kvinnor fick modella istället för vandrande skellet. Det fick mig att tänka lite djupt, haha Jag menar, vem bestämmer egentligen vad som är normalt?
 Killar ska vara sportiga, medan tjejerna ska vara söta och sköta sig i skolan? Förvånar mig inte om man om några år kan "beställa" vad för sorts barn man vill ha. " Den ska vara brunögd, smart och sportig."
Okej, nu blir jag yr, kommer snart in på banor som-  "Vad händer efter döden?" eller " Är universum oändligt?"  ;)
Det var ju också Desperate Housewifes, spännande, spännande om man säger så :)
HIF-MFF gick ju väldigt bra (om man håller på HIF dvs) med fyra mål för HIF mot två för MFF.
Nej, nu är jag hungrig så då finns det bara en sak att göra ;)
Ha det bäst
/ Anna

Måndag

image15Hej :) Idag har en ny vecka börjat, men det blir en kort skolvecka för oss om man säger så. Vi går idag och imorgon, tisdag men sedan är vi lediga för att det är Valborg ända tills fredag och sedan är det helg, yees!
Det har varit konditionstest på gympan också, killing me slowly! Haha. Menmen jag har varit på stan i dag, (vilket fint väder!) och softat i hamnen. Hittade lite saker, en blommig topp på H&M, ansikts scrub och konfaklänning! En vit från Zoul på MQ, skönt att det är fixat.
Idag är det också en viktig dag för de flesta Helsingborgare, då det är Skåne-derby mellan HIF-MFF. Räkna med att höra hur det går med jubel ända till Råå :) Heja HIF iallafall! Har också funderat på vilken svår uppgift det är att vara en domare, jag menar, vad man än gör så är det ju alltid någon som blir sur. De borde få mera credd tycker jag. 
Men nu ska jag bege mig till tv:en för en stunds Vänner. 
Ciao och ha det bäst! 
/ Anna 

Strawberry fields forever

Hejsan, jag kom på att jag inte har berättat om vem jag är och sånt här på bloggen, jue. Så här kommer en liten sammanfattning: Jag heter då Anna och jag är femton år. Jag bor i mysiga Helsingborg, där man har närhet till allt. På min fritid så gillar jag att spela basket, som ni kanske har fattat iochmed min spamning om Billys basket cup, haha. På fritiden är jag också med min familj, vänner och jag spelar gitarr. Självklart får jag inte glömma att man gillar att shoppa, hoho who doesn´t? Jag gillar blandad musik, men favoriter är lite äldre modeller som The Beatles :) 
Jag gillar också film, där är favoriter alltifrån komedier till drama. Just nu ska jag ta ta tid att kolla in lite filmer med Audrey Hepburn, tänkte jag. Det finns många tv-serier favoriter också, Vänner, Heroes, OC, Gossip girl m.m. 
Sådär ja, nu vet ni lite mer om mej :)
Idagens var det konfaträff också, hihi. Vi blev indelade i såna grupper om fyra för att vi sedan skulle få göra olika saker där jag, Maria och några till fick välja psalmer till dagens gudstjänst. Ja, tiden går och snart är det då dags för lägret i Arild, som förhoppningsvis kommer att bli kul! 
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, imorgon är en annan dag... med konditionstest, blää. Jaja, alla får ha det bäst. Puss
/Anna

friday, i´m in love

image11 Tjena folk. image13  Denna personen gestaltar jag, haha.
Jag måste börja med att påpeka att fredagar är underbara ;) Har varit i skolan idag och sen efter ett tag så drog vi tjejer ut till skogen för att filma. För er som inte vet, och nog undrar så ska vi göra en Sagan om ringen film/parodi, haha kommer bli grymt! Men så stack vi iallafall ut till skogen för att filma i full mundering, alla ser speciella ut (underdrivet menat) om man säger så.. mahah som alla joggande människor tittade ;) Flabbar själv när man tänker på det, haha. 

Ska också säga att nu är det bestämt, vi ska till Kroatien! Yees, längtar :D Så imorgon bär det av för att fixa passen. 

Jag köpte också lite saker på Gina Tricot när vi var där förra onsdagen en jacka och en blommig klänning, hah ett tag sedan men poängen är att jag den 16/4-08 skrev att jag ville hitta en bomberjacka samt en blommig klänning och det var ju just det jag gjorde. Har nog inte hänt någon gång tidigare om jag säger så ;)
 Men sedan blev jag osäker på jackan och klänningen gick sönder :/ så det blev att lämna tillbaka det. Hm, ja folk som känner mig vet att jag kan vara snål med att köpa saker om jag inte är helt säker, så det får jag sluta med. Iallafall så vill jag nu hitta blommiga klänningar och skira, sköna toppar till resan, får nog svänga ner på stan imorgon :)
Jag väntar också på att min skinnjacka ska komma. Har beställt en som jag hoppas blir bra ifrån www.ellos.se Fast enligt sidan så kommer den inte komma för en den 25 maj. Men som man säger, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
Förresten så är jag på jakt efter en konfirmations klänning. Gärna då en vit, halvlång i ett skönt material. Tänker nog satsa på en lite dyrare variant som man också använder på skolavslutningen och sedan, inte liksom en one hit wonder. Någon som har något tips på var man kan hitta en sådan?
Kommer förmodlingen med en uppdatering om imorgon om det har blivit något fynd:)
Nu ska jag ta det lugnt och titta på Talang 2008 och sedan Sex and the city.
Ha det bäst
Puss / Anna

Solig dag 8)

image10Hejsan, idag är det underbart väder måste jag bara säga! Har då varit i skolan och haft lästid, SO, resurstid och SO-halvklass. Sedan var det lunch och sedan franska. Men vår franska lärare var på läger så vi fick ha en annan lärare och lektionen bestod av film, jippie!
Iallafall så stack Emma, Linnea och jag hem till Emmas mamma efter skolan, där vi sedan hämtade fika för vår myspys picknick :) Mycket mysigt var det.
 Just nu sitter man här vid datorn, fast sedan ska jag iväg på gitarr, niiice. Förresten så smakade man den ny Magnum glassen idag. Maya Mystica eller något sådant hette den. Det var spännande och lite annorlunda smak måste jag säga, men god var den iallafall! Vad tycker ni är de godaste glassarna ever? Själv är jag en sucker för knäckstruten från Ängelholmsglass, såå god! Fast vem gillar inte all sorts glass? ;)
Idag fyller också Sofia femton bast, grattisgrattis!<3
Men nu ska jag ut lite i solskenet, ha det bra!
Puss/ Anna

keep the faith

 image8Hallå där. Ännu en snygg bild från HD, Kaula, Eric och Anna. Dock redigerad något ;) (Ser ut som om jag armbågar Eric i huvudet.)
Som ni alla säkert har förstått av min blogg så har det varit Billys cup i helgen, jajamensan. Gick som det gick (vi kom till kvartsfinal som vi har gjort innan, åhh så störigt!) Iallafall så kom vi dit på fredagseftermiddagen för att då spela vår första match mot Gladan från Luleå. Okej, den ska vi inte gå in på mer, kan dock säga att vi förlorade ;(. Var deppigt värre. Sedan tog vi oss samman och spelade riktigt bra på lördagen, vann första matcken med två poäng och andra med ett efter sudden death, riktigt gastkramande med andra ord. Då var vi i A-slutspel! Yes, glad i hågen var det här ja. Sedan förlorade vi dock mot Nässjö i kvartsfinalen på söndagen, men det var ett bra lag. Men vi kommer igen nästa år tjejer!
Yesbox, inte nog med det så fick en tjej i Flickor 92 i HB tummen ur led och en annan tjej i vårt lag fick kramper, så man kan säga att det var drama i vårt rum med klädpoker och allt.
Menmen duktigt av er som nu läser att palla med det här men så var det.
Idag har vi tjejer filmat på vår film, haha. Sagan om ringen- the real version! Kommer bli grymt! Väldigt snygga var alla också ;)
Men nu måste jag faktiskt plugga,( såklart fastnar man vid datorn) då lärarna fullkomligt har öst över oss med saker.
Ha det fint :
Puss / Anna

Men hallå :)

image7Men hallå där. Tredje praodagen idag då, håller på med att skriva om ens mobilvanor, hm vem betalar din räkning? Något att fundera på kanske. ;)
Så idag har det blivit mer fotograferande, denna gången med en mobil i högsta hugg. :) 
En liten snackis kanske, vad tycktes det om Desperate housewifes igår? Jag tyckte att det var bra, speciellt att Lynette förklarades fri ifrån cancern, 
Igår var det också träning för min del, var en kul träning med mycket spel, bara två dagar kvar till Billys också! Längtar :)
Iallafall idag ska jag ner på stan med Maria innan gitarren. Vill hitta en fin jacka och en blommig klänning! Verkligen, får se om det blir något napp. Klänningen på bilden är förresten från sidan www.forever21.com 
kolla den, de har riktigt snygga kläder. Ett plus är också att dollarn är så låg, ungefär 6 svenska kronor, så det blir billigt. Bara att passa på med andra ord :) Denna klänningen kostar t.ex. 24.8 $, vilket blir cirka 148,8 kronor.
Synd bara att frakten kostar skjortan, någon som vill joina och dela frakten?
Jaja, alla får ha det bra.
/ Anna

Salut!

image5Goddag allihopa! Sitter här på andra praodagen nu, vad ska man säga har varit inne i fotostudion och fotat flummbilder, haha mycket roande ;) Just nu sitter vi och håller på med Photoshop, eller rättare sagt, jag ser mest på, för jag kan knappt något om Photoshop. Spännande är det iallafall. 
  Är fortfarande förvånad över att vi fick låna en sådan dyr och proffesionell kamera. ;) Jaja, vi hade också lite problem då vi skulle hitta en sistaperson till vår enkät och just när vi tar bilderna så blir det..svart. Ja, det var ju bra, hm. Men det fixade sig tillslut iallafall. 


Det är  ungefär tio minuter kvar tills jag slutar för dagen och då bär det av till träningen.
Ikväll ska jag sedan ta det lugnt, plugga lite och umgås med familjen.
 Sedan är det ju säsongspremiär för DESPERATE HOUSEWIFES! Som man har längtat gott folk! Ikväll, tisdag klockan 21.00! Do not miss it!
Ha det bra
/ Anna

Tjobre.

image3  Tjena bena. Sitter här nu på en redaktion! Nej, inget jobb utan det blev prao här på HD. Gör inte så mycket nu, får mest vara inne på datorn och göra lite vad man vill, men innan idag så var vi nere på stan och gjorde en enkät. Frågan var: "Vilken kändis hade du velat vara för en dag? Varför? " Något att fundera på kanske? Själv skulle det nog ha varit Audrey Hepburn när hon levde. Allting verkade mysigt, årtiondet ( från 30-70- talet),  kläderna och att få göra filmer som Breakfast at Tiffanys och Prinsessa på vift. Isn´t it marvelous!
Vi fick också några intressanta svar, som Hugh Hefner, JK Rowling, Oprah Winfrey och kronprinsessan Victoria! Jaja, iallafall så är det träning ikväll, sedan är det bara två stycken träningspass till innan det bär av till Billys basket cup i Eskilstuna på fredag! Yey, som man har längtat! It´s time girls, we got to kämpa! :) Ska bli kul, dock jobbigt med bussresan dit, menmen. Sedan nästa måndag ska vi börja filma på vår film, här kommer Sagan om ringen, the real version! haha.
Jag är förresten på jakt efter en så kallad bomberjacka, me want! image4Såå snygg!

men får ta mig en runda på stan någon dag.
Grattis till min kusin Viktor som fyller 12 år idag också!

Här kommer en liten lista:
Dagens humör:
Lite trött, fast skönt med sovmorgon.
Dagens kläder: Jeans, t-shirt, grå huvtröja, vita sneakers
Dagens roligaste: Folk på stan, fick roliga svar.


Yeesbox:D

Tjena,

Detta får sammanfatta min dag, trött, ångest och nu glad ;) Yey, hade fysikprov idag då, mah jobbigt värre då da. Mm, förresten någon som vet hur många liter ett normalt badkar kan innehålla som max?
Igår kom vi också underfund med att det egentligen är 10 skolveckor till sommarlovet, men minus en praovecka samt helgdagar som första maj. Så då är det ungefär bara 9 skolveckor kvar till sommarlovet! tahah :D
Blev inte så långt inlägg idag då, men så kan det bli.

Ha det bra
/ Anna

RSS 2.0