Utbytesstudent USA -

Söndag                   År 2000                                                                                     År 2008
                   Anna börjar ettan                                                                    William börjar ettanHej alla! Seg på att skriva som vanligt, är någon förvånad? Knappast, hm. Iallafall så får jag väl ta och sammanfatta min vecka, har i princip gått i skolan, blivit lite lagom mysigt skrämd av diverse personer ;) Men det har gått bra tycker jag. Så i fredags var vi då och skulle simma, gah var slut och när man sedan direkt stack ner på stan för att sedan träna basket, ja, då förstår ni att jag sov gott på kvällen iallafall!
Okej, igår var det då full rulle, började med att jobba, gah jobb(igt), men ändå. Sedan kom mamma, pappa och William ner och hämtade mig. William hade spelat sån cup med fotbollen innan, duktiga var dom. Så då gick vi ner till Roy´s och åt, mums!
Sedan var det bara snabbt hem och duscha och sånt för sedan bara det av till efterlängtade Maja, som vi firade  ( grattis din byxmyndiga plutt!)
Nu sitter jag här  och har väl varit vaken ett tag ;)  Har blivit förkyld tror jag, usch! Så jag får väl dra mig och köpa halstabletter tror jag.

Hade tänkt att bara ta det lugnt idag, Arild senare kanske? Iallafall får jag väl ta itu med lite läxor och sånt, jaja.
 
En liten vill ha lista:
chinos (sån sen med det jag vet)
adidas tröja
Odd Molly( vem vill inte)
Keds

Love you all nerds
Anna
Love you all nerds.

maybe?

Hej! Nu kör vi på med full fart igen, måndag också för den delen. Skolan idag med allt vad det innebär ( lästid, matte, SO, lunch och svenska) ganska soft då vi slutade tio över ett ;)
nej, nu ska jag iväg och motionera!

Ha det bäst sötungar 

P.S. dagens, eller för den delens ha-begär: Kavaj!

Skola imorgon

Hej! Har inte skrivit på ett bra tag och det beror på att vi har hållit till i sommarstället i Arild, it is so mysigt! Vi har i princip badat, (nog varje dag), cyklat, superlångt bestämde vi oss för att åka till Höganäs vilket är en mil enkel väg från Arild. Kan sammanfattas med rumpont och härliga dagar! Målning av galleriet och tennis har det också blivit samt cafét Flickorna Lundgren.
Men som alltid så är det nu back to reality again, set vankas skolan. För mig blir det nu nian som gäller från och med imorgon och William börjar ettan imorgon också! Kan knappt fatta att min lilla fis ska börja skolan.
Så idag var vi nere på stan och handlade skolgrejer, William köpte en ryggsäck med pennfack samt en gympapåse och för mig blev det en Filofax. Sedan skulle William på fotbollsträning där alla var med (mamma, pappa, William och jag) passade då på att ta en joggingtur där jag fick feteskoskav.

Nu måste jag nog ta och städa mitt rum, skrivbordet looks like a mess ;)

puss                          

Hej glass

Hej snyggingar! Är hemma i Helsingborg sedan några dagar men det har inte riktigt blivit av att man har skrivit, I´m sorry! Iallafall så har vi haft friendskis här (Ewa, Tölla och Julia) Ska bara berätta att i Malung där de kommer ifrån och där pappa och släkten där också är ifrån så ger man varandra lite knasigt smeknamn. Ex: pappa brukar kallas gör Särna (men det är för att han har bott i Särna), Lokken, Kist m.m. Kan vara lite svårt att förstå varför men så är det iallafall.
Vi har haft det gott, åkte till tivolit Bakken utanför Köpenhamn, (gah, I love it!), var på vårt kära köpcentrum Väla och Ikea, där jag köpte lite hårfärg då jag skulle slinga håret ;) sedan var det stan som gällde, och igår kväll var det bio :) Kan bara säga så här- Älska Mamma Mia som vi såg! Så bra den var! Hade inte så höga förväntningar egentligen men jag tyckte att de hade gjort filmen riktigt bra :) Min nya favorit skådis är Stellan Skarsgård  (vet inte riktigt varför tyckte bara att han är allmänt mysig) Kexigt att man fick se alla killarna i trikåer ;) Så den filmen är att rekommendera, verkligen.

För ett tag sedan så åkte de nu iväg till Malung, så nu vet jag inte riktigt vad man ska hitta på. Vilket också kan vara ganska skönt när det har varit full rulle ett tag ;) Men ska nog basketträna idag iallafall and meet my girls!

Är lite glad nu när det har blivit fixat så att det blir konfaåterträff på fredag! Kommer bli grymt kul (hoppas bara att vädret är vänligt)

Men ska gå och käka glass nu ;p Mums
glassigt / anna

Utkast: Hej på ...
Hej på er! Är nu hemma från stugan ( tja, kom hem i förrgår) Har haft det riktigt gott, med att fiska, bada, sola, spelat kort och bara tagit det lugnt ;) Tänkte att jag skulle läsa någon bok uppe i skogen, men på biblioteket fanns det inte direkt något interessant så då tog jag tag och har nu börjat på med Harry Potter böckerna, maha, bara sådär åtta år senare, men bättre sent än aldrig, eller hur? Är iallafall på bok nummer två, (Harry Potter och hemligheternas kammare) ni vet den när de går ner i en sån kammare med ormar och sånt (kort och fin beskrivning) Det går framåt må jag säga.
På tal om böcker så vill jag tipsa om en annan bok som är helt fantastisk, Hemligheten eller The Secret av Rhonda Byrne, den är helt underbar och man får en go känsla när man läser den. Handlar om att tanken är skapande, det du tänker på drar du i själva verket till dig i ditt liv! (En kort förklaring) kolla in på www.thesecret.tv och läs gärna boken!

Idag åkte kusinen och faster hem, vi åker dock hem imorgon (7 timmar bilresa- uah) mammas och pappas kompisar samt deras dotter med så det blir väl till att visa lite HBG och sånt när vi kommer hem. Men skriver mer senare.
Nu tänkte jag gå ut och jogga, fast det regnar så jag får se hur det blir med den saken ;) 
Ha det finfint
Anna 
 

RSS 2.0