Utbytesstudent USA -

Mumsfilibabba

image1
Hejsan.

Tänkte skriva här igår men, men jaja det blev som det blev. Så istället får jag skriva lite om gårdagen idag då.
Jo, som sagt, är då fortfarande här hos farmor och farfar i Malung (åker hem imorgon, söndag) och på förmiddagen igår så åkte faster, kusinen samt hans kompis hem till sig. Lite tomt blev det. Sedan så skulle vi följa med farmor och handla, för att sedan dra med la familia till badhuset ;). Dagen och kvällen avslutades med en tripp till några kompisar här.
Jo, om vi går tillbaka till handlingen med farmor. För er som inte känner min farmor, som är mycket inne på bra för miljön och sånt. Iallafall så har hon inspirerat mig till mycket, senast i raden så har jag blivit lite såld på Krav och Rättvisemärkta varor tack vare henne :) Men faktiskt, ävenifall det är lite dyrare så känns det mycket bättre, lite vardagshjälp, mihihi. Okej, nog med det, ;)

Ska dock passa på att tipsa om några bra produkter från ett företag som heter Natures of Scandinavia. Föga förvånande så är det min farmor som har infört det i vår familj, men de gör faktiskt riktigt bra produkter som också är miljövänligt. Deras mål är att produkterna ska vara totalt organiska med inga tilsatta konserveringsmedel, bra för samvetet också. Sedan gör det ju inget att det är ett svenskt företag. De har iallafall allt ifrån hudkrämer till en massa kost tillskott och hårvård. Sminkprodukter har de också, favoriter är foundation och rouge( Sunkissed orange). Synd bara att de ska ta bort sminkprodukterna, så nu säljs de ut för halva priset, passa på med andra ord.
Lite speciellt med detta företaget är att man inte kan köpa det i affären, utan man får typ köpa det ifrån någon återförsäljare (som min farmor är) eller via nätet.
Ha det bra
/ Anna

Påsklov!

Hejsan.

Det första inlägget i min nya blogg kommer ifrån Malung, Dalarna. Jahapp, Dalarna tänker ni, jo det är där jag huserar nu :)
Vi har varit och åkt skidor, först i Kläppen och sedan i Hundfjället, Sälen. Man kan inte annat än älska skidåkning, jättemysigt. Backar, varm choklad och liftar, me like. Sedan finns det ju en charm med de små knattarna som med all världens fart åker störtlopp nedför backen.
Idagens var det också längdskidor som gällde, jag såg ut som en påskkyckling från 80-talet, med färgstarka kläder, kan jag minst sagt säga. Men mysigt var det. ;)
Såg förresten en debatt om plastikkirurgi igår. Där satt det tjejer som hade opererat eller skulle operera någon möjlig del av sin kropp som de ansåg vara "fel". Sedan fanns det folk som helt var emot det. Själv tycker jag att det är helt ens eget val. Känner man sig så osäker på sitt utseende att man mår dåligt, så måste man ju göra något för att må bättre. Det är också att förstå om man har varit med om någon olycka och vill få sitt utseende tillbaka. Men att operera för att få en väldig plutmun eller som jag läste Hollywood skådisarna sprutade in något i armhålan för att hålla svetten borta... Ja, iallafall så tycker jag att det är obehagligt med sprutor, det räcker liksom med "vanliga". Eller vad tycker ni?

/ Anna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0