Utbytesstudent USA -

Hej mitt vinterland!

 En del av vår trädgård med snö.

Heej! Ska bara säga en liten sak: Det snöar! Det är många som inte gillar det men är det inte mysigt? I think so :)
Snö som betyder att vintern verkligen är på väg (oja, jag gillar vintern) Det har i princip snöat sedan lunch, men inte sedan i eftermiddags började snön lägga sig på marken. Det är så att här i söder har snön en tendens att bli slask osv.
I alla fall så är det inte långt kvar till December, yesbox. Älska julen, hoppas att vi får mer snö.
Så det har byggts snölyktor och jag och William har haft snöbollskrig, ohyeah ;)

Har även en annan sak att tillägga, Twilight bion igår! Jisses, göta petter ja, allt vad du vill säga. Så speedade alla i biosalongen även var, hihi. Men jag tycker att filmen mycket väl hade kunnat vara en halvtimme/timme längre, det kändes liksom som om vissa detaljer glömdes bort. Men jag förstår också att det är svårt att göra film av böckerna. Det är mycket som händer och man har verkligen höga förväntningar. Skådisarna var perfekta enligt mej, man fick en riktig feeling.

Dagen i korthet har inneburit gymnasiebesök (IB och Tycho Brahe), fika (provade hajpen Chailatte, den var speciell. Kan inte riktigt sätta fingret på vad jag tyckte, men juligt med ingefära i alla fall.) Sedan lite tid på stan.
Kollade även One Tree Hill (Maria, äntligen) sedan träning. Vi var två pers, hihi. Men trevligt med skotträning.

Nu är det snart dags för Idol, det ät tema kärlek, åhh. Får se hur detta går.

Utkast: Två timmar ...

Två timmar kvar.... ! Ja, ikväll är det då finally dags att se Twilight (som man tjatar) Iallafall så ska det bli myspys :D Har fixat mat och lite sånt precis. Innan idag var det stan som gällde, vi hade studiedag (yees) Var där med farmor, farfar och William. Det blev fika på Ebbas (jo tack, mycket mat för pengarna) sedan gick man runt och agrerade mest smakråd. Köpte iallafall en söt blus på en second hand affär, pictures later I hope. 

Alla får ha en trevlig kväll! 

Gymnasieskola

Tjena!
Ska ta och pladdra lite om dagens, vad som har hänt osv.
Börja med att vår vecka i skolan för övrigt är soft. Vi håller på med ett tema om andra världskriget, där vi får olika uppdrag som att skriva om propaganda och skriva ett brev från Aushwitz. Så igår fortsatte vi med det. Idag började vi klockan nio (man tackar) uppe på Filbornaskolan, (det är en gymnasieskola, vi håller på och besöker gymnasieskolor för att se vilka vi ska söka till)
Var på medialinjen, vilket verkade väldigt bra. Man kunde gå olika profiler, som bild och foto, grafisk formgivning, ljud samt skrivning. Får tänka lite på det, men jag är nog inne på NV. Nu ikväll ska jag och mina föräldrar gå på ett Öppet hus hos Internationella skolan. Det finns en linje där som heter IB-linjen, den är desamma i hela världen så du kan i princip åka till Australien och plugga på samma linje, den verkar iallafall bra. Om det är någon som har något tips på någon linje och/eller skola är det bara att säga till.
Imorgon avslutar vi temat i alla fall och det kommer att komma en föreläsare, ordförande i Förintelsens överlevande. Det är helt sjukt att något som det som hände under andra världskriget kan ha skett.
Det på UG (ungdomsgruppen) i kyrkan var för övrigt i Polen på höstlovet där de var i Auschwitz-Birkenau.
Det är ju UG imorgon, får se ifall man går dit.
Hade tänkt baka pepparkakor imorgon, vilket är julfeeling gånger tusen. Ni ser nu när farmor och farfar är här så fixas massor av saker, som man inte alltid tar tag i. Det har städats, gjorts mat, köpt frön (att käka) och en massa annat. Nu står alltså bakning av pepparkakor på schemat, inget man tackar nej till i alla fall. Jul musik gäller ju då också, inte sant?
På torsdag är det studiedag och TWILIGHT-premiär! Wiho! :D Shit, jäklar vad man längtar <3<3<3<3<3

Fredag innebär ännu ett gymnasiebesök, nu på Skolstaden som är flera skolor i en och slutar efter lunch, wieeee!
Nä, nu blev jag sugen på te,
Ha det finemangt
Puss, Anna
The cast of the movie
Wie, Twilight <3

Friday

Heej! Allt bra med alla därute?
Jobbar på med skolan och allt sådant nu, skönt med brejk för helg. Just nu tar jag det bara lugnt, läser New Moon (den andra i serien med först boken Twilight) och ska snart titta på Idol, det är duetter som gäller och det blir spännande. Imorgon blir det gymnasie besök på två skolor, Johannes Hedbergskolan och Skolastaden sedan blir det jobb på Café Alexandra. Sedan kommer också farmor och farfar imorgon från Dalarna, wiho, har längtat efter dem!
Nu ska jag försöka vara lite musikalisk och spela gitarr, hm.
Ha den bra kväll.
Puss, Anna
 Alice är bra i Idol!

iiiiiiihhhh!

Iiiiiihhhhhhhh gånger tusen! Älska Twilight! Den boken är sanslöst bra ;)
Vi har nu även bokat biljetterna till smygpremiären på Twilight den 20/11-08, idag! Vi är ungerfär 12 pers som ska med, olala :D
 Annars i skolan är det tema som gäller, det är andra världskriget. Att detta kan ha hänt, vilka grymheter.
Sedan är det även matteprov som gäller på fredag, pluggplugg. Sedan på lördag kommer farmor och farfar, längtar efter dem :) Men nu ska jag dricka te och sedan blir det barnpassning,
Ha det fint och bäst
Puss /Anna

Happy Halloween!


Vår pumpa och mina händer

Happy Halloween kan jag säga! Har ni det bra hemma i stugorna? Här är det finfint, mörkt ute tidigt också. Fast man bor i Sveriges nedre del, med andra ord Skåne så känns det verkligen att vintern är på väg med stormsteg. Men först ska det ju vara höst och med det Halloween. Har faktiskt inte blivit så mycket spookykläder för min del, men svarta naglar och dagen till ära det kanske blir något spännande, vem vet?
Har jobbat på Café Alexandra idag, det var helt okej, jobbigt är det, men inte så jätte mycket folk, vilket är skönt. På vägen hem passade jag på att hyra High School Musical 2, mihi, kan inte hjälpas men jag älskar de filmerna! Så ska se tvåan nu så att man sedan kan se trean på bio :)
Känner också nu att jag är på blogg humör idag, får de hur det blir. Kan också tillägga en liten sak, shit vad snabbt detta lovet har gått, olala , skolan börjar snart igen, hm.
Write more later!
Puss, Anna

RSS 2.0