Utbytesstudent USA -

Hard days night


Bara för att de är härliga :)

Hejhopp! Det är höstlov och det älskar man, men just nu känns det som om allt går i hundraåttio. Så ska nog ta och lugna ner några hekto :) I alla fall är man lite halvkrasslig, vilket aldrig är roligt, nix, så det blir att lägga sig tidigt idag.
Har även jobbat med kusinen på pappas jobb och det var helt okej. Har packat mattor i fem timmar ;) 
Nu senast spenderades lite tid med Sex and the City filmen, den är mysig! Såg den med Evelina som förövrigt åkte igår, vi har haft det skojskoj. Ni vet turade till Danmark, bio och sånt. 
Nej, nu ska jag göra lite förkylningskurer samt käka frukt. 
Puss
/Anna 

HÖSTLOV!


Glada miner eller hur?

Gårdagen var verkligen fullspäckad, började med niornas FN-musikredovisning i Olympias aula. Många var skitnervösa, inräknat jag. Men det gick jättebra, så bra alla var också! Vi var då tolv grupper varav sex låtar, så det var två grupper som fick samma låtar ;) kan säga att det var vitt skilda tolkningar då vi skulle göra dem till våra "egna". I alla fall så spelade man i två delar, de första sex grupperna för halva skolan och de andra sex grupperna för den andra halvan. Värt att tillägga är att vi fick glass och pizza, mums!
Vi hann också med att ha bild, där vårt bildarbete skulle lämnas in och sedan ner till Friskai och Svettis för spinning. Och ja, det var jobbigt men kul.
Pust och snabbt hem, äta för att sedan sticka tillbaka till skolan för att greja med discot, Halloween stuffs. Var där från halv fem till ca tio. Charmiga kids och dans stod på schemat. Hem checka lite Idol och soova :)

Idag har jag städat rummet i ca två timmar, lite överdrivet egentligen men då ska man veta att ja, det var inte lite dammigt. Väntar på att Evelina ska komma, :D och läser Twilight, det är alltid trevligt.
Puss, Anna
 

Tjenixen

Hejsan! We all in this together..... nanana! I helgen har man checkat High school musical, underbar! Jag har blivit musikal nörd, jag menar Mamma Mia, Grease, High school musical, man blir ju bara så glad! I alla fall när man pluggar kan det vara skönt med musikalpaus ;) 
Nu ska jag fortsätta med SO och Franska sedan blir det träning, ha det bäst!
Puss 
Anna

Lite glädjespridare:
 http://www.youtube.com/watch?v=FBVUlgG8Lm8
http://www.youtube.com/watch?v=NDHYZtwjFTs

working class hero

Men tjena! Lördag idag, vilket alltid är underbart :) Iallafall ska jag jobba idag, så snart får jag ta och bege mig. Pluggnig senare I guess, har Franska prov, So- test, SO och Engelska så det är bara att köra på.
På fredag om en vecka ska också våra band med fredslåtar spelas upp, jag spelar trummor, hoppas att det går bra. Sedan så ska vi hålla i ett disco för förskolan till sexan på skolan, hihi är faktiskt kul och det ger pengar till klassen.
Efter det väntar höstlov, wiho och då kommer nog Evelina, hoho!

En sak till, köpte Twilightboken igår, den är bra som bara den, man blir fast!

Atomer, molekyler och joner.

Hejhej! Ska bara säga som så att det är NO plugg som gäller! Dessa atomer, molekyler och joner finns det hur mycket plugg som helst kring! Så det blir inget långt inlägg, dock en bild på min höstmössa ;)
Okej, NO-provet är imorgon så wish me luck!Här har vi min mössa!

Puss
Anna

Tjena

Hej! Söndagmornar är soft, eller dock inte att det är måndag imorgon, men det känns som en dag då man verkligen får ta det lungt. Det blir plugg för min del idag, ska ha NO-prov på onsdag så det är bara att köra på. Min tidsplanering är att pluggandet ska börja klockan 11, får se hur det går (brukar ha en tendens att fastna framför datorn!) 
Vi spelade också basketmatch igår, mot Eos 96 (!) och Malbas 95-94. Ja, kan säga som så att lottningen till vår kära Skåneserie är ganska konstig. Men det var bara att köra på och vi vann, men själv spelade man kasst. 

Hoppas att jag får tid mellan pluggandet och sticka ner till Åhlens för att se ifall jag hittar den´enligt alla underbara boken Twilight, eller Om jag kunde drömma.
Nej, nu måste jag börja plugga,
Ha det finemang!
AnnaEn taggad bild från matchen igår!

Studiedag and we like it!

Hejsan! Sitter här en torsdags förmiddag(!) och skriver blogg, härligt! Som sagt har vi studiedag idag, vilket är skönt, men plugg blir det ändå. Ska om cirkus en timme pallra mig till Emma där det vankas NO-labrapport plugg.

Sedan blir det iallafall träning och maybe later barnpassning, får se hur det blir. Nu har jag grejat med kameran och tagit lite nya bilder så det kommer upp soon.
En till sak nu när man går i nian är alla val som vi nu ska göra, gymnasiet. Jisses, vad man kan välja. Vilken linje, program, skola, hålla reda på poäng samt vad man vill bli. Det är rena rama djungeln! Samhälle, Natur, IB, Handel/Administration, Hotell/restaurang, el, bygg.... You name it. Lite pyssligt val, funderar på Natur eller Samhälle eller varför inte IB? Tur att vi får gå på Öppet Hus på olika skolor och prata med t.ex. SYV.

Ha det!
AnnaHär har vi en massa brochyrer som vi har fått, en så länge!

Hejsan

Tjena mittbena! Skriver och är uppe sent, beror på studiedag vilket är nice! Varit på UG med konfa idag, träffat folk och lekt. Imorgon blir det plugga som gäller med Emma, träning och lite sånt.
Ha det fint
Anna

Kanelbullens dag!Hej babess!
Ska börja med att säga: GRATTIS ALLA KANELBULLAR! Våra mumsiga favoriters dag idag, vilket innebär- fross med gott samvete! Jobbade idag, vilket var en ganska bra tajming. Kan säga som så att på ett café går det mycket kanelbullar om det är kanelbullens dag, massproducerat.
Hemma väntar mera kanelbullar, vilket man inte tackar nej till :)
Nu blir det matlagning som gäller, jag gillar att laga mat ;)

Ikväll är det förhoppningsvis något bra på tv, eller kanske spanar man Stjärnor på is. You name it! Vad ska folk göra ikväll?

Ha en fin lördag!
Anna

I need a umbrella

Hej! Sitter här hemma och det är den första oktober, höst på hög nivå alltså!
Iallafall så var det skola och allt vad det innebär idag, stack hem snabbt och läste tidningen (svensk damtidning) hos mormor och morfar, hihi. Ner på gitarr, gick väl sådär, kändes lite yrt :S låtarna som gäller nu är Amy McDonalds- This is the life och Sweet home Alabama.
Funderar starkt på att köpa ett finemangt fin paraply(synd att jag inte har hittat det, dock. Så brukar det vara, man har en klar bild i huvudet och så hittar man knappt något) Ett genomskinligt, med något sött mönster. Det är regnigt som bara den så det kan nog behövas.  Någon som vet var man kan hitta det?
Ska nog köpa en rosa sport BH nu när det är Rosa månad med Rosa bandet, behöver en och det är för en god sak.
 Ska nog käka lite nu och sedan blir det barnpassning.

Ha det finemang
Anna

RSS 2.0