Utbytesstudent USA -

I have been awake for a while now....

Hej! Kan säga som så att jag vid denna tidpunkten (klockan är ca fem) har varit vaken i tolv timmar, det säger en del om när jag gick upp ;)
Iallafall så var anledningen till detta att mitt kära basketlag skulle till Malmö och spela, så det var eller bil som gällde för.
Spelade bra, men vi har blivit fel lottade i serien, så vi möter lag som är två-tre år yngre än oss :S

Iallafall så tänkte jag och Maria sedan att liksom när man väl var i Malmö och ändå skulle ta tåget hem, så kunde man ju passa på och gå en runda på stan, inte sant? Sagt och gjort, kånkande på en väldigt tung bag (fattar inte vad som vägde så jädrans mycket, skor, handduk? Gick vi runt, Weekday, Monki, Zara, hm och hm McDonalds. Inte så mycket mer idag då, snart vankas det mat vilket är välkommet!

Igår var det också sista dagen på cirkus, (snyft) och konfaåterträff. En kort sammanfattning, så blev det den stressigaste dagen på länge på cirkus (lönen ni vet, people goes crazy!) samt övertid. Fick välja mellan en scarf eller en plånbok sedan, valde plånboken, superfin och tacktack!
Var också trevligt att träffa alla (nästan) konfabarn igen, även ifall det inte direkt blev som man trodde :)

Tänkte lägga in lite bilder på olika trevliga saker, som mössor, solglasögon m.m. men ja, det mesta strejkar så icke sa nicke blev det något med det, snart hoppas jag!
Ha en nice lördag gott folk!
/Anna 

Födelsedag gillar vi

Hej, först och främst, grattis pappa! Det är din dag idag <3
vi gav han en skrivarkurs, så att han kan bli författare samt en snygg plånbok.
Nu ska vi kalasa på prinsesstårta, så ha det!

Anna

Cirkus

Hejsan hoppsan!
Ny vecka again, vilket också innebär ny praoplats för min del! Praor nu på en klädaffär som heter Cirkus (nix, inte en vanlig cirkus som några har trott) ligger här i Helsingborg, vid långvinkelnsgatan, så alla som har vägarna förbi tycker jag ska komma in och hälsa på! Har bl.a. fått packa upp kläder, stöldmärka, prissätta och placera upp m.m. Hade det kul, men har ont i fötterna efter att ha gått mucho, menmen.
Kan också säga att höstens nyheter är riktigt fina. Butiken svämmar över av koftor, långbyxor, klänningar, skor och jackor av alla dess slag, har fått över mycket insperation.
Är också glad då jag köpte mig en mössa idag, kan behövas om vädret ser ut som det gör (regningt för tillfället) 
 
Liten snabb sammanfattning om helgen:
I lördags var det jobb som gällde, la familia kom och fikade, sedan även kusin vitamin Sophie. Sophie föjde med hem till oss och åt :)
Sedan igår träffade man gullungen Nellie där som jag ska passa lite och sånt, pluggade, åt (intresse) och sen stack vi till Rebecca för filmkväll. Såg Den gröna milen, vilken FANTASTISK film! Sorlig, men jättebra, sedan var det att nanna kudden.

Puss på detta:
Hunky Dorys kläder, speciellt en kofta, graow!
Fin systemkamera, hade inte varit helt fel ;)
Hund, tjejerna som jobbar på Cirkus har varsin voffsing som ockupperar affären, en golden, en fluffig en och en mini vovve, man smälter!
Klippa håret, nej nu är det verkligen dags, riktigt slitigt

Bye it

Hejsan! 
Femte och sista praodagen här på Big Travel. Kommer nog kännas konstigt om man säger så. Har precis varit med och sålt en resa till Budapest (satt då bara brevid, men ändå) wiho. Har lunchat med Maja idag också, jepp :)
Monica och Masha som är här den här veckan är jätte snälla, ohlala bjuder på frukost (scones, latte m.m. från Espresso House) och fika (kanelbulle från 7eleven) I think that is quite! 

Om sådär en och en halvtimme slutar jag, blir att hämta William på skolan/fritids sedan, mys.
Sedan blir det träning för min del, får se vad som händer ikväll. Kanske någon bra film eller något sådant.
Måste..vila..till..imorgon....,ouf jobba då, men det blir skoj.

För alla som undrar kan jag också meddela att den nya Ben and Jerry smaken är....Half Baked! Tadaa!
Den kom i veckan nu, hade dock hoppats på en sorbet, men man ska inte klaga (jo, isåfall på priset)
Vad tycker ni? Smaken är ju som bekant som baken, delad, men jag ska nog i alla fall ta och prova den :)   

Det nya tillskottet i det svenska Ben and Jerry sortimentet är Half Baked. 

Utkast: Hej! Fjärde ...

Hej! Fjärde dagen här på Big Travel, jädrans vad det blir uppdatering på bloggen här för min del, mer än vanligt  om man säger så.

Big Travel

Tjena! Tredje dagen på praon idag. Har för det mesta suttit vid datorn och plockat med resekataloger. Har precis varit på lunch med Maja, resulterade i att man hittade sushi! Yeah :D Mumsigt.
Känner mig som en liten kontornisse här faktiskt, har dock ett eget skrivbord, ohlala ;) Innan så kom iallafall Kaula, Caroline och Angelina som praoar på HD hälsade på, ställde frågor och fotade till tidningen, om prao.

Sedan idag om ungefär en och en halvtimme blir det gitarr för min del, kul! Spelar lite olika, som Bubbly, du vet den med Colbie Caillet och Sweet home Alabama introt. Men behöver lite insperation på vad man kan spela. Så vet ni någon bra låt, som är finfin på gitarr är det bara att tipsa!
Förhoppningsvis får jag sluta lite tidigare här idag, så isaåfall blir det efter gitarren. Sedan blir det barnpassning med de bästa kidsen Elin och Lisen, gullungar!
Blir lite Idol och Heroes, yees! 

Puss pannkaka
Anna 

One day, yeah!

Hej! Andra praodagen idag, yepp :) brukar bli så att jag av någon anledning hamnar på prao där mycket tid ska spenderas vid datorn, HD var det innan och nu Big Travel. Så det brukar bli så att uppdateringarna på bloggen ökar markant under dessa veckor ;)
Idag har det då inte varit så mycket, har kollat igenom lite saker här på byrån, ställt fram resekataloger m.m. Även letat resa för egen maskin, vill väldigt gärna bege mig till England, USA eller tågluffa genom Paris och Italien.... drömmar, drömmar! :D
På lunchen idag träffade jag också söte Maja, som jag konfirmerades med. Var ett tag sedan, hon praoar på Dunkers kulturhus, med teater och sånt! lät iallafall kul.
Vi har prao i två veckor, men jag delade upp det så nästabvecka ska jag vara på ett annat ställe, det blir en klädaffär som heter Cirkus, nix, jag ska inte praoa på en cirkus som man kan tro dock ;) får se hur det blir!

Igår var det också träning, bajs kul faktiskt! Vill gärna spela match! 

Vet inte riktigt vad som händer idag, egentligen ska nog bara ta det lugnt. Kanske följer jag med på Williams träning och joggar eller något sådant, får se vad som händer. 
Imorgon blir det barnpassning och samma sak gäller på torsdag. Full rulle med andra ord :)
Men jag skriver mer sen, kanske imorgon, från den kära resebyrån!
Take care!
Anna 

Prao på hög nivå!

Hejsan! Just nu sitter jag här på en resebyrå och praoar, Big Travel heter den. Egentligen inte så mycket att göra, blir data för min del än så länge ;) kan iallafall vara soft. Lyckas alltid hamna på ställen där det är mycket tid vid datorn, kul i början, men sedan, hm . Jag har dock en dator samt en PRAKTIKANT skylt, ohlala!
 Det har inte kommit in någon som vill beställa en resa här än iallafall, de ringer, får hoppas att någon snart kommer in så att man kan sitta brevid och se hur det går till när en resa beställs.
Jag blir dock väldigt inspirerad här, några resor som inte hade varit helt fel: USA, Sydamerika, Sydafrika, Italien, London, listan kan göras hur lång som helst.
Plutt på Elin och Louise som, just nu praoar i Spanien, som reseledare, gah inte lite avundsjuk inte, nejnej.
Undrar hur alla andra har det på sin prao platser?
Nej, nu ska jag hitta en resa i någon katalog, ha det gött!

/ Anna

Hey baby!

hello cuties! Allt bra med alla? Hoppas det :D
Sitter här och lyssnar på bästa låten just nu, den är av ett band som heter Hellsongs och låten heter We´re not gonna take it, är en cover på en annan- We´re not gonna take it fast då av Twisted sisters, från typ 80- talet, sådan glamrock så det är lite skillnad! Lyssna på dem, underbart bra!

Har varit en lång skoldag idag, fast den gick ändå snabbt då vi checkade filmer ;) Sedan stack vi till GA och hade gympa, fotboll dåja.
Vet inte hur jag gör med träningen idag heller, är ganska slut i kroppen, men får se.

Imorgon ska jag iallafall jobba, så alla som bor i Helsingborg kan komma och fika på Alexandra mellan 12 till 4 tycker jag! ;)
Nej, nu ska jag bara slöa, spela gitarr och sånt, riktigt skönt. Ha det!

Ska säga att jag älskar min familj och grattis mamma!

/Anna

Utkast: Hej charmtroll! ...

Hej charmtroll! Hur är det?
Här är det fint, har precis kommit hem efter att ha passat barn, gah love them! Cecilia, Fredrik (eller Fredrock som han ibland vill bli kallad) och Lotta.
Just nu sitter jag här och segar, funderar över varför jag inte gör det jag borde göra dvs (duscha, läxor m.m.) Men ska ta tag i det nu tänkte jag ;) Bror har också spelat fotbollsturnering två dagar i rad (att de orkar) duktiga!

Sedan så kommer kusinerna och släktingar över hit då vi ska fira morfar :D Grattis morfar!

En liten vill ha-lista när man har varit inne på asos.com och checkat:


Hello Kitty Kitty Bead NecklaceDetta söta Hello Kitty halsbandet hade inte varit fel. Min kusin älskar Hello Kitty så det hade varit perfekt. På asos.com, synd att det dock är slut.

ASOS Lace Body Con Dress     Nu när det är inne med spets passar den perfekt, riktigt snygg! På asos.com

Nej, men nu måste jag sticka
Puss / Anna

kisses and photos

Hejsan! Äntligen fredag säger jag bara :D denna veckan har gått snabbt för en gångs skull. Hade skolfotografering igår, lite sad då det är det sista i grundskolan, sedan är det bara spexfoto som gäller. Iallafall så gick klassfotot ganska snabbt, men sedan när vi som ville skulle ta individuella kort efter skoltid, jösses vad långtid det tog! Från att ha varit där bland de första av alla, så stog vi där i ungerfär två timmar :O kan beror på att fotografen tog alla småttingar för oss, javisst, rättvist? Förstår inte riktigt hur vi pallade egentligen, menmen. Sedan när vi äntligen skulle få ta korten så tog det lite tid och såna vuxna bara: hallå, vi hinner inte posa (till oss och fotografen) Hm, säger vi bara ni kom för tio minuter sedan och vi har varit där i två timmar! Gah!

Har dock varit krasslig hela veckan typ, ni vet den förbaskade förkylningen:/ så det har inte blivit någon träning för mig på as länge, inte idag heller, men ska iallafall åka och titta på den. Imorgon blir det lugnt hoppas jag, tar kanske en sväng om Williams fotbollscup, sedan på söndag så blir det barnpassning. Nej, nu ska jag ta en dag i sänder och njuta av fredagen!
Puss
Anna

Men hej

Wihu! Hejhopp!
Allt bra med alla?
Kan berätta liteom gårdagen då. Efter skolan så stack jag ner till stan, Liv, Grete och Fia följde med en lite stund och där inhandlades följande: chinos ( yees) från Vero Moda, en Marimekko pärm samt lite skolsaker till den som register och överstrykningspenna :) Yey. Har dock känt mig förkyld i några dagar så det blev ingen träning för min del igår  , hm.

Idag iallafall så när jag kom hem så skulle mamma ner och hämta William på skolan ( min lillebror som går i ettan slutar före mig ibland, lagom konstigt) Så då följde jag med. Eftersom skolan ligger på väg ner till stan så gick vi dit också ;) känns som om det har blivit mycket stan för mig på sistone, men iallafall. Passade på att lämna tillbaka ett par byxor från Gina Tricot, köpte ett nagellack (vinrött/lila/brunt) mamma köpte lite saker på H&M och William köpte Pokemon kort. Ja, gott folk pokemon korten är tillbaka!!!!! Fikade på Fahlmans också, myspys!
Nu för en stund sedan kom pappa hem och han hade med sig min skinnjacka som jag så smart hade glöm hos farmor och farfar Dalarna. Smart kan man verkligen tycka då Malung bara ligger en sådär 60 mil härifrån ;) Men nej pappa har inte åkt dit bara för min jacka utan den skickades med en långtradare ;) 

Ja, nu måste jag göra lite läxor och sedan kommer jag nog förbi Williams fotbollsträning där man kan passa på att jogga :) 
Puss alla
Anna 

RSS 2.0