Utbytesstudent USA -

Glass nästa!


Glass är gott!


Det tycker mamma och pappa också!

Hellojsan! Har haft en härlig dag idag, då jag och lillebrorsan gick ner till stranden för att bada (det kan inte undgå någon att vädret är nice!) Sedan har vi spelat spel och lite så, myspys!
Nu snart ska jag, William, mamma och pappa ner till stranden igen för att mumsa glass (I love it!) Så ha det finemang!


Lugna dagarHejsan! I´m back on track in Helsingborg as it seems. Har haft lugna dagar kan man säga. Tänkte precis lägga upp bilderna från kameran men av någon anledning ville det sig inte. Men, men. 
Igår var det biotime, supermysigt. Jag och mamma passade på att se Harry Potter and the half blood prince, medan pappa och William ville se Ice Age 3. 
Tyckte filmen var bra, men jag glömmer inte när man såg de första filmerna på bio. Jag var ganska liten då, och visste inte så mycket vad det skulle handla om. Men när man såg specialeffekterna, de förflyttningsbara trapporna och all magi blev man helt paff. Så därför älskar jag och tycker att de två första filmerna är bland de bästa. 

Dagen här hemma har varit rätt lugn den med. Har spelat gitarr samt varit med lillebror till den nya lekparken (jättefin) Sedan blir det att åka till kusinen som kom hem ifrån Italien i fredags och förmodligen är bruun och happy. Det blir grillning, vilket aldrig är fel. 
 Ha det fint! 
Puss, Anna 

RSS 2.0