Utbytesstudent USA -

Min födelsedag!

Idag den 26 februari 2009 (skriver dagen innan ;)) fyller man år! 16 år japp :D I like födelsedagar, borde vara som i Pettson och Findus där det skulle vara två födelsedaga per år, hihi!
Hoppas att alla mår bra,
Pussar Anna

 Anna mini och Anna, ja just nu!


Oscarsgalan
Idag, eller rättare sagt ikväll/morgon svensk tid är det då dags för galornas gala, Oscarsgalan. Det är verkligen då som skådiseliten klär sig till tänderna och hyllningarna till de starkaste rollpresentationerna visas. Jag har planerat att sitta uppe ikväll och se (få se hur mycket man orkar) men något som är bra är att vi har studiedag imorgon. Puss på det, så då kan man i alla fall sova igen sig lite!
Något som är nicenice är att Robert Pattinson och (kanske) Kristen Stewart nog kommer att vara där!! Så det blir att hålla ögonen öppna. Värden i år är Hugh Jackman från bl.a. X-Men och Australia.
Galan som sänds av kanal 9 har ett schema:
23.55: RÖDA MATTAN! Skådisarna som bär de snyggaste klänningarna och kostymerna.
02.05: Börjar nedräkningen till själva galan. Vet inte riktigt vad det handlar om, men det är direktsänt från Hollywood.
02.40: Galan med alla nomineringarna.

"Benjamin Buttons Otroliga Liv" är en film som har fått många nomineringar, hela 13 stycken. Det var en bra film, verkligen tänkvärd och jag tror att den har stor chans till många av nomineringarna. Speciellt inom tekniken, som i filmen var riktigt bra.

Även "The Dark Knight" har fått många nomineringar. Där är Heath Ledger nominerad för sin roll som Jokern i Batman. Heath Ledgers prestation är fantastisk så jag tycker verkligen att priset borde gå till honom. Hela "The Dark Knight" var jättebra med bra skådisar och upplägg.

Håll ögonen öppna! Pussar, Anna

HB och Melodifestivalen

 Kexig snögubbe!

Lördag idag och lov! Det snöar även för fullt här, vilket är nice! Under lovet har det främst blivit att ta det lugnt, stan och Väla. Har även hunnit med att gå på bio med brorsan, William, det blev Bolt. Har kört på nostalgistilen här och åkt mycket pulka!  
Melodifestivalen precis, kan berätta att när jag var mindre var jag något av en Melodifestival nörd (secret) ;) Jag har bl.a. klätt ut mig (hm, snyggt), skrivit ner resultaten och hunnit med att få små utbrott om det inte gick som jag ville ;)

Även grattis till HB, Helsingborgs ligalag i basket som vann idag, hoho!

 Bild från HD, Helsingborgs Dagblad

Pussar Anna

Grattis Ashley Greene!

Ska börja med att gratta Ashley Greene som fyller 22 år idag! Favoriten som spelar Alice Cullen i Twilight, en perfekt Alice helt enkelt! 

 

Alla <3-dag puss!

Tjena kärleksmums!
Det var min mormors födelsedag och alla  hjärtans dag igår! Idag fyller även min moster Annette år så grattis till mormor och moster!
Sitter just nu här och har LOOOOV! Vilket är underbart, man får verkligen ta igen sig nu, vet inte riktigt vad veckan har i beredskap, man får se. Gjorde även muffins/cupcakes igår (följde cupcakes receptet, men de blev inte riktig lika snygga som på bilderna ;) sök på bilder på cupcakes så får ni se hur fina de ska bli!) I alla fall var det med hallon och vit choklad, så mumsigt blev det. Är det inte mumsigt att sitta på morgonen och käka gårdagens mums, kanske godis, glass m.m.? Det har definitivt sin charm! William, mamma och pappa är och kollar på Williams hockey match och sedan ska man nog ner på stan och kolla "Love and Light" som är en ny ljusfest här i Helsingborg.
Pussar och <3 Anna

 


Gymnasieval och Nationella prov


Hejsan!
Sitter här, en dag vars väder har varit kallt men soligt. Var ute och gick, vilket var mysigt!
Imorgon är det då det första nationella provet i svenska! Det blir läsförståelse, hoppas det går bra. Sista dagen för gymnasievalet igår (dock omval i april, maj) så nu är det made och hoppas att det blir bra!
Snart dags för basket och nu borde man plugga ;)
Ha det bra och pussar!
Anna

RSS 2.0