Utbytesstudent USA -

Hejsan svejsan!

Tjena!
Hur är det med folk i sommaren? Här är det finemang och tänkte bara berätta lite om vad som försigår á la Anna just nu. Är som sagt fortfarande i Malung, imorgon packar jag, William, farmor och farfar vårt pick och pack för att svänga ner till Gävle och kusinens nya hus. Sedan blir det hemfärd till Skåne med bror. Som sagt har man haft det härligt och jag hoppas på mer goa stunder!
Har funderat lite över att jag är en blandning mellan två av Sveriges goa och vitt skilda kulturer. Här är man en skåning och Dalkölla i ett paket. I alla fall så hörs vi snart och folk får ha det fint!


Ibland är det skönt att bara ta det lugnt! Bild från stuga förra året.


Grattis farfar!

Vill först säga GRATTIS till min goa farfar som fyller 75 år den 22 juli! Jepp, födelsedagsfirandet hölls i stugan med fint väder (jippie) kolbotten (det är som pannkaka fast med andra ingredienser- specialitet à la Dalarna) släkt och vänner. Säger bara mys pys på det!

En bild från förra året på farfar

Kramar Anna

GRATTIS älskade farmor

Hejsan! Vill börja med att säga GRATTIS min älskade farmor Elvan som fyller 71 år idag! Hoppas att din dag är underbar och jag älskar dig!
Nu ska vi snart mumsa tårta, så ha det fint i stugorna!

Farmors födelsedag förra året
Kram, Anna
                    


Dags för stugan!


Här har vi sjön!

Hejsan hoppsan! Allt bra med folk därute? Här är det finemang, Stockholm var riktigt trevligt med vandringar runt om i stan, glass i gamla stan, shopping and allmänt mys!
Kom till Malung i förrgår kväll och tar det lugnt här med kan man säga. It´s raining cats and dogs by the way, men man får hoppas att det snart blir bättre väder. Idag hade vi planerat att åka till vår stuga som ligger upp i skogen cirkus en timme från Malung sammanlagt. Det är verkligen friluftsliv på hög nivå där, med icke TV/dator/täckning (you name it) utedass, duscha ute, båtturer samt blåbär och hjortron. I love it!
Ha en fortsatt fin sommar nu!
Puss,


Nu drar vi till Stockholm och sedan till Malung!

Nu är det snrt dags dags för mig att packa för imorgon drar vi till Stockholm, för att sedan åka vidare till vårt kära Dalarna och Malung!

Puss på sommaren och jordgubbar!


Grattis världens bästa lillebror!

Grattis min underbara lillebror William som är världens bästa! Han fyller 8 år den 2 juli! Älskar dig!


RSS 2.0