Utbytesstudent USA -

Buuh, Väsenvandring!

Har kommit hem från Väsenvandringen där jag gestaltade ett Skosrå, så har i princip skrikit och dragit i folk i ungefär tre timmar! I början var det lite segt, men det blev bättre och bättre,. Förlåt om man var allmänt obehaglig, (man kändes sig rätt taskig emellanåt när man skulle hoppa fram och skrämmas!) Men speciellt var det, känner att man spelade ut och har som sagt gormat och haft mig ett bra tag (halsen mår sådär) Extra kul var det med kusinen som var en gloso (en cool gris!) Så om man känner för att se oss in action rekommenderas ett besök! Nu är det dags att nanna kudden! 
Ha det finemangt!  

HÖSTLOV!


Wie, nu är det äntligen dags för höstlov! Det känns verkligen välkommet om man säger så ;) Har först firat lite med att bjuda William på fika på Ebbas igår, mums!
Sedan idag blev det först rundor på stan för att sedan vara med familjen på resturang. Så man är lagom mätt och belåten!
Nu är det film, Lilltle Miss Sunshine och te som gäller. Ha en bra kväll och glöm inte at vintertid börjar imorgon!

<3

Kände att det är dags att uppmärksamma att det är en månad till New Moon! Nog får det bli en liten bildkavalkad!


 


Get your head in the game!

Kunde inte låta bli rubriken, (High School Musical fan som man är!) Men idag är det alla fall dags för match, denna gång i Malmö mot Malbas. Får se hur det går, det blir nog en utmaning, men håll tummarna för vinst!

Ha det bra så länge sockertoppar!

 


Mumma!Goddagens!
Kanelbullens dag idag,

Det är väl värt att mumsa på en extra dagen till ära. Vad har hittats på idag?

 


Lördag it is!

Hejsan! Blev tilloch med ett litet inlägg idag! Egentligen inte om något speciellt, men det kan ju vara trevligt det med! Oktober och en hel massa höst må jag säga, men det är riktigt mysigt! Idag blir det myyccket plugg, vi har en labrapport att skriva (är så finurligt att vi har fått inreda en liten ekoburk med djur och växter för att se och göra tester efter fyra veckor) Bl.a. hittades en snigel som tydligen inte hade blivit ditlagd från början, hmm ;) Sedan är det lite läxförhör som gäller (förstår inte riktigt skillanden mellan läxförhör och prov!) Känner mig även lite krasslig så har i princip kurerat mig och tänkte sedan fortsätta med det tillsammans med en tidning soon!  

Dagens låt: Mardy Bum - Artic Monkeys
                 En underbar, härlig låt (höstig känsla)  

RSS 2.0