Utbytesstudent USA -

I kärlekens tecken

Sköna maj..... Valborg idag och helg, härlig kombo! Är det många som ska ut och grilla och titta på brasorna? Blir lite av det för min del idag, mysigt! Idag är det förresten min farmor och farfars bröllopsdag och premiär för bröllopsmässan på Sofiero där min mamma har varit. Jättehärligt då man i orangeriet kan se installationen Hjärtansfröjd där man kan njuta av blommor och annat fint. Man även kan beställa tid att gifta sig. Blir nästan lite inne på det, någon som vill ställa upp som den andra parten?
Ha en härlig dag och helg med massor av kärlek!


Bild från Sofieros hemsida


This is my life my friend

God förmiddag! Zumban gick bra igår, även om kordination och jag inte är världens bästa kombination. Men det var riktigt skoj och svettigare än jag trodde! Värt att prova med andra ord får jag säga. Snart ska det pluggas matte och fysik, det är svårt! Känner mig ibland lite yr på det, någon som håller med? Undrar också om någon har något bra tips på härliga bloggar att läsa så här dags? Skulle vara trevligt.
Men ni får ha det fortsatt bra i vårsolen gott folk!


Fredagsmys!

Hejsan!
Helg igen, yees! Det är bara att tacka och ta emot. Har precis tittat på ett avsnitt av Modern family, en härlig och rolig komedi nu istället för goa Solsidan.
Imorgon är det dags för mig att dansa Zumba! Hehe, det är ett pass som friskis och Svettis anordnar och utan att jag riktigt visste vad det handlade om så var det bokat. Lite extra scary blev det när en kille i klassen sa att man hade stänger och sånt, shit vad har man gett sig in på nu tänkte jag! Menmen, det ser okej ut på Youtube iallafall. En film jag för övrigt rekommenderar som sågs på bio i söndags är "Flickan från ovan" eller "The lovely bones" på engelska. Handlar om en flicka som då hon blir mördad vakar över sin familj och tittar på mördaren från himlen. Den var mycket läskigare än jag hade trott från början, det var verkligen hålla för ögonen flera gånger. Men filmen har liksom etsats sig fast i minnet, man blev berörd. Den rekommenderas och skådespelarna var jättebra, det kan inte vara så lätta roller att axla. 

Love, Anna   

Hejsan hoppsan!

Hej och sorry för dålig uppdatering! Ibland är man helt enkelt i sin egen lilla värld! Är nu helg igen vilket är härligt och det är lite vår i luften får jag säga, mumma! Ska snart börja med att ta tag i lite plugg och sedan ska man förhoppningsvis ut i solen eller kanske gå på bio. Jag älskar månaderna april och maj. Det är liksom då blommorna börjar slå ut, det blir lagom (lägg märke till hur svenskt det låter) varmt som man välkommnar eftersom det har varit kallllllt ett tag, vårjackan och Converse åker fram (hm ja, nog har man ändå gått med dem en stor del) och man blir allmänt glad! Så med dessa poetiska ord hoppas jag att ni går ut och fångar dagen, Carpe Diem! 
Puss  


Glad påsk!

Glad påsk på er allihopa!
 

April, april!

Måste bara säga sorry för mitt kassa Aprilskämt om Google och orangutangerna, men man är ju bara tvungen att luras lite (om nu någon gick på det!) Annars, blev ni lurade under dagen? När man är rätt yr och fundersam som jag så är väl inte den dagen min starkaste sida. Farmor körde på när tidningen kom så sa hon: "Titta på sidan 41 så får du se Aprilskämtet där. Spännande tänkte jag och började bläddra, men medan jag vände och vred på tidningen gick det sedan upp för mig att det endast fanns 40 sidor! Hmph, enkelt men bra sätt att starta dagen på vid frukostbordet, hehe. 
Men måste säga att mitt favorit aprilskämt är det med nylonstrumpan och TV som sändes 1962. Då sa programledaren Kjell Stensson att för att få färgTV så räckte det att man satte fast en nylonstrumpa på TV. Har fått höra att i släkten så klipptes det en hel del strumpor! 
Sedan läste jag idag om ett riktigt finurligt skämt. Det skrevs i en tidning på babysidorna där familjer kan bli fotograferade med sina nyfödda. Bland alla dessa glada familjer finns det fyra stycken kort som har något gemensamt, det är samma pappa på alla! Så enligt historien i tidningen är det en svensexa som gått lite överstyr och resultaten visades nio månader efter! Finurligt som bara den. 
Ha en fortsatt härlig påsk!  

Let it snow

Hejsan! Skärtorsdag idag, hur är lovet i landet? Här är det bara fint! Igår var vi förresten och såg lite kändisar, OS-skidskyttarna m.m.. Däribland Helena Jonsson och Anna-Carin Olofsson när de var i Lima för SM. Lite häftigt och så duktiga de är! När temperaturen är över nollan blir det rätt tungt att åka (när jag och pappa åkte var det rejält motigt!;) Iallafall så är det väldigt imponerande när dessa åkare inte bara åker snabbt utan även drar sig uppför mördarbacken som en riktigt brant backe kallas! Jisses!
Har iallafall idag tagit det lugnt, man lyckas då alltid fastna vid datorn (fy!) Läste förresten precis att Google ger ut 100 laptops till de första som söker på Orangutan (engelska stavningen) och hittar länken där det står om ett volontär projekt i Malaysia. Detta med start kl 16.00 idag! Så varför inte, det är värt ett försök :)
 
Här vinner Anna Carin Olofsson i jaktstarten!

Ha det bäst! Puss

RSS 2.0