Utbytesstudent USA -

Hejsan!

Nu är man i Malung again där det trots rätt varmt väder har snöat idag! Det är härligt och vi har hunnit med att åka längdskidor, badat och imorgon blir det kanske skidåkning i Kläppen. Full rulle med andra ord. Vad hittar ni på?
Nu ska jag gå och va lite social, det verkar vara något program om våra kungligheter och sedan är det dags för några andra kungligheter på andra sidan Atlanten (hm, ja eller de söta Hollywood fruarna.. ;)) hihi, men diggar Maria Montazami, hon är cool!
Puss!

Vacances de Paquês

Bonjour godingar!
Grattis till alla nyblivna påsklovsfirare också, trevligt, trevligt. Har ni något på gång under lovet? Ska ta mig i kragen snart och packa, för imorgon bär det av till min farmor och farfar i Dalarna där Påskfirande och skidåkning väntar. Idag har skolan gått snabbt, började dock dagen med morgonspinning, vilket verkligen fick igång kroppen! Sedan var vi på skolbio där filmen The Cove visades. Man kan inte annat än bli totalt berörd av den, så brutal och rå om hur delfiner behandlas och dödas i en stad i Japan. Ibland skäms man för att vara människa. Detta borde uppmärksammas och som tur är finns det personer i världen som är villiga att riskera allt för att visa sanningen.
Sedan blev det lite forkortade lektioner och inför svenska fick vi sluta tidigare, så det tackar man för. Visst har det förresten varit utomordentligt fint väder på sistone? Ljumma vårvindar och från att ena dagen på veckan har gått i dunjacka till att sadla om till vårjacka inom några dagar.
Ska snart äta taco med familjen och tänkte sedan inviga glassäsongen med nyheter från GB, något tips?
Ha det bra så länge i Påsk!


Schlager och godis!

Aloha!
Hoppas att allt är bra med er gott folk denna lördagkväll. Dagen till ära satsade jag på ett spinningpass på förmiddagen och det kändes idag, puh! Sedan har det blivit lite pluggande, veckan som kommer i skolan är fullsmockad med grejer. Snart är det i alla fall dags för finalen i melodifestivalen, ska ni se den? Några favoriter? Hm, I like söta Salem Al Fakir och jag kan tro att Erik Saade har nästan bäst chans i Eurovision. Så det blir kvällen framöver. Igår hände det också mycket för min del i Twilightvärlden! *trumvirvel* sex dagar kvar till New Moon släpps på DVD, yeeeey och teaser trailern till Eclipse släpptes!
http://www.youtube.com/watch?v=S2HIda5wSVU&feature=player_embedded

Grattis min älskade mamma!

Idag fyller världens bästa mamma år! 50 år och jag älskar dig!
Tack för att du alltid finns här för mig, stöttar, leder vägen och nystar upp de trassliga trådarna som ibland kan finnas i mitt sinne. Du leder och är en stark förebild för mig, genom att endast vara dig själv. Vår snälla, söta mamma. Jag måste säga det fler gånger, du är underbar mamma och jag älskar dig och hela vår fina familj! 


"En mors första kyss lär barnet vad kärlek är" Guiseppe Mazzini


Dagens visa!

Hej hopp! Vilken härlig dag det är idag, strålande väder fast lite kallt dock. Men känns som om vårkänslan börjar smyga sig på. Just sitter man här och funderar, vill passa på att säga några ord om årets OS. Det kan knappast ha undgått någon detta stora arrangemang. Våra svenska kämpar är ju verkligen fantastiska! Vilka tävlingar de har gjort. Hur skidhjältarna har praktiskt taget tagit medalj efter medal, curlingens segerpuss, Anna Haags glada leende och Anjas resning. Man blir stolt, go Sweden!

RSS 2.0