Utbytesstudent USA -

Älskade mamma!

Idag är det Mors dag så man och man har all anledning att krama mamma lite extra! Min mamma som är så underbar och ställer alltid upp för en, du ska veta att vi älskar dig! Tack för att du är du och förgyller vår värld! Du ska veta att vi älskar dig! Kram och puss! 

Från höger: Mamma, mormor och moster  


Grattis Evelina!


(Snodde från din Facebook, hoppas det är ok!)
Idag fyller denna söta tjej 16 år! Snäll, go och glad (kexchoklad!;)) samt rolig är du i ett nötskal. Så en än gång, grattis!
Igår var jag Gabbi, Rebecka och Amanda och såg Sex and the city 2. Jag måste säga att jag blev överraskad, på ett positivt sätt! Den har fått rätt dålig kritik, men jag tyckte den var bra och framförallt rolig! Sedan ska man ju vara på humör för den sortens film, lite lättsamt med glimten i ögat!
SF Bio: Sex and the city 2

Dream

Sunday, haft en bra långhelg och Kristi Himmelfärds helg?
Har haft det härligt och försökt göra lite allt möjligt. Var i Köpenhamn i fredags där jag och familjen strosade runt. Har varit allmänt grått väder (vad är detta i mitten av maj?) Menmen!
Skolan igen imorgon och på tisdag väntas nationella i matte.... Yey ;S Nu ska jag fortsätta surfa runt och få lite sommar inspiration, är inne på Abercrombie and Fitch (it´s lovely!) Ha det gott alla sockertoppar!

What a wonderful world

Tjena! Sitter hemma och försöker få lite biologi gjort till diskussionen idag. Om evolutionen, vilket är mycket intressant, man får en annan bild när man tänker hur fantastisk jorden och alla organismer är. Blev ledig från franskan idag, vilket också är välkommet, merci beaucoup!
Idag är det också exakt en månad till student och skolavslutningen för gymnasiet! Whieeeeeeee! Då vi slutar tidigare än grundkolan ska jag passa på att gå på Williams skolavslutning, mysigt! Sedan är det snart Kristi Himmelfärds dag så det blir långledigt. Ska ni hitta på något speciellt? Det blir nog för min del att ta det lugnt, kanske åka någonstans med mamma, pappa och William. Måste också plugga inför Nationella i matte B som är nästa tisdag, ah!

Fick just reda på (är lite smått yr för tillfället!) att Breaking dawn ska bli film! Inte nog med det så är premiär datumet fastställt till nästa höst, närmare bestämt den 18 november 2011! Kanske blir det till och med uppdelat till två filmer, men fortsättning följer....
Nu måste jag jobba vidare! Ha det gött!


puss.

Tjena! Måste verkligen bli bättre på att skriva här känner jag! Men då jag är allmänt seg kommer här en liten sammanfattning! Har varit i Särö (nära Göteborg) under helgen för att fira min kusin vitamin som har fyllt 15 år, grattis! Pappa har varit duktig och sprungit Springtime, bra jobbat! Och jag kämpade trött med kemin igår (en lördag, jisses!) Idag är det premiär för sommarens utställningar på Fredriksdal, bl.a. Förunderliga Föremål där min mamma har varit med och fixat. Så har ni vägarna förbi är det bara att ta en liten titt! Just nu sitter William och kollar på TV:n. Jag håller som vanligt inte direkt koll på klockan. Men snart ska jag till kyrkan för att träffa konfirmanderna.
Ciao!

All my loving

Solsken dudes! Har precis ätit frukost (älskar frukost i allmänhet!) och ska snart sätta igång med lite pluggande. Komplexa joner och elektronegativitet, kemi is awesome....
Stort Grattis till underbara Annie som fyller 17 jordsnurr idag också! Grattis vännen och hoppas att din dag blir bäst! Igår och i fredags var det härligt med familjen och vännerna, tummen upp! Puss 

RSS 2.0