Utbytesstudent USA -

William tio år, midsommar, dubbelfödelsedag, Peace and Love och allt gott därtill

Kom igår hem från Arild där vi tillsammans i familjen firade midsommar. Mysigt och alltid lika härligt att vara i Arild med alla underbara! Tillsammans med dans, blommor i håret, sill (som jag nu börjar gilla) och jordgubbar blev det en toppendag!

Dagen efter passade vi alla även på att fira älskade lillebror som fyller 10 år snart, närmare bestämt den 2 juli! Även här en mysig dag och jag hoppas att min lilla fis hade en underbar dag! Fotboll och Xbox blev det iallafall i mängder!

Något som också var roligt var att jag när vi alla var samlade i hamnen såg en tjej som jag kände igen och det visade sig vara Maria som också är utbytesstudent och ska till Ohio! Verkligen jätteroligt, synd bara att vi skulle hem dagen efter så vi kunde inte träffas.

Nu blir det en himla massa fläng och släng för imorgon bär det av mot Dalarna för mig och lillebror! Medan William ska till farmor och farfar fortsätter jag vidare mot Peace and Love!! Wihoo, festival + bästa Evelina kan inte bli annat än finfint!  





Jag älskar er min fina lillebror och söta kusin vitamin!




Idag fyller också min fina värdmamma och värdpappa år! Fick just reda på att de föddes på samma sjukhus med endast femton minuter emellan sig, hur sött är inte det!

Peace out!

Good times

Ska snart bege oss till sommarstället (mitt smultronställe) i Arild för midsommarfirande!
Så blir inte så mycket bloggande under helgen, men hoppas att ni alla får en underbar midsommar!

Kärlek till er <3

Welcome to Twin Bridges!

Nu är det klappat och klart, den 16 augusti lyfter flyget mot New York och tre dagar senare landar jag i Rocky mountain, MONTANA!
Närmare bestämt ska jag slå mig ned i det lilla samhället Twin Bridges som ligger i sydvästra Montana. Det blir att testa på livet på en ranch! 

Familjen består av mamman som jobbar som lärare (på det High School där jag ska gå), pappan som är rancher och arbetar på ranchen. De har fyra barn, två killar och två tjejer varav två av dem bor hemma och den äldsta är 26 år medan den yngsta är 13 år. 
Jag har pratat lite med min hostmom och sister och de verkar vara hur mysiga och snälla som helst! De har för övrigt släktingar i Sverige (varav en av dem har arbetat med filmen Hur många lingon finns det i världen!) och de verkar vara nyfikna på det svenska livet, så nog blir det att bjuda på en och annan köttbulle!

Familjen har även djur i massor! Fick just reda på att vi kommer ha 800(!) kor, sedan även hästar, katter och en hund som heter Pippi!

Min nya skola heter Twin Bridges High School och det är en liten skola kan man säga, runt 100 elever så det blir annorlunda gentemot det jag är van vid!
Det verkar vara hur mysigt som helst och skolan kallas för "Home of the fighting falcons".

Wow, just nu är det så mycket att ta in att jag känner mig lite förvirrad, att man verkligen ska dit! Can´t believe it och det är bara att hoppas att det blir ett fantastiskt år!


Welcome to Twin Bridges!



Vy över Jefferson river


Min nya skola


Kramar till er alla från Anna Montana ;)




I´ll be back

Är förvirrad och lite borta, ska iväg så blir nog ett break med internet! Talk to you all later!

Min ängel

För evigt i mitt hjärta <3 









Lots, and lots of information. Jag ska till Montana!!!!! Skriver mer när jag vet!

Nu är det sommarlov, vi har alla längtat så

Har varit på lillebrorsans skolavslutning och det är alltid mysigt att se barn så glada! Även fint uppklädda med chinos, skjorta, vita klänningar och blommor i håret känns festligt.


Viva la greta



Jag har tillbringat en stor del av dagen till att göra jordgubbstårta och snart väntar Fredriksdalsteatern med mamma! Det gillas!
Årets föreställning heter Viva la greta och det ser ut att vara hippestuk på hög nivå, mysigt.

Peace out, kärlek till er!


Walk the line

Har precis kommit hem efter en heldag på sommarstället med familjen. Jättemysigt och med prima väder, härligt! Gick till Nimis (Lars Vilks har konstruerat och byggt med massvis av träbrädor sitt egna land. Det är en utmaning att ta sig fram och här kan man verkligen klättra!) Tillsammans med att ha hållt igång och lekt med lillebrorsan och hans kompis (som för övrigt även har hunnit med en fotbollsträning i morse) så är jag officiellt helt slut! 

Nu tänkte jag fixa lite med visumet då underlaget kom för någon vecka sedan. Jag är lite smått förvirrad och hoppas att det snart klarnar upp. Man ska fylla i ansökan på nätet och det gäller att ha allt rätt och det är en hel radda frågor. Har precis börjat att fylla i det och kan redan knappt räkna till hur många gånger man är tvungen att fylla i nationaliteten.

Ibland kommer jag på mig själv med att inte riktigt förstå att jag verkligen ska bege mig till andra sidan Atlanten, det känns inte som att det är på riktigt. Man har sett fram emot det så länge och nu är det inte så lång tid kvar, skräckblandad förtjusning med andra ord! 

 
Googlad bild, men här har vi Nimis

Hoppas att allt är bra med er och att ni njuter av sommaren!

Det andra året....

var året då

man lärde känna fina Hannah, Linn och Anton

Fick en härlig italienare i klassen, Alessandro!  

man slängde sig in i ett FN-rollspel och blev biten av organisationen och alla härliga människor

vi hade mer att göra än någonsin 
  
vi i familjen fick ta emot en fransyska och man fick en vän för livet i form av Océane

vi svenskar intog Frankrike

man fick fira många nybakade 18-åringar  

vi spelade beachhandboll och hade det hur kul som helst fast resultaten uteblev

man kom ett steg närmare den amerikanska drömmen

Vi kom närmare varandra i klassen  
 



Sjung om studentens lyckliga dar

Soooommarlooov(e)! Underbart, men samtidigt blandade känslor. Min fina klass, med alla underbara människor som är fantastiska på alla sätt och vis.... Kommer verkligen att sakna dem! En känslosam dag, speciellt då jag stolt fick se Malin gå upp och ta emot ett stipendium och när min goa vän Amalia sa så fina ord.

Min underbara familj och vänner, ni är guld värda och betyder allting för mig 
  
 

För vi har tagit studenteeeeen!





Lovely


Jordgubbar på altanent med familjen, love

Kärlek till er alla!


Skolavslutning

Ska snart iväg på den sista skolavslutningen med min underbara klass!

Simply the best

Bara. några. enstaka. dagar. kvar. i. skolan....
 
Kan inte riktigt förstå det, att det andra året snart är avklarat och att jag snart inte går kvar i underbara NV2A. Känns självklart skönt att få ett efterlängtat lov, vi kör ända in i kaklet då det allra sista provet in Sweden på ett bra tag väntas på torsdag.  
Men det är även lite blandade känslor inför att sluta, i finfina klassen, den bästa klass jag någonsin har gått i. Med alla underbara människor som alla har något unikt och fint att bidra med. Det kommer att kännas konstigt minst sagt. 
Jag hopper verkligen att vi håller kontakten och nog kommer man att se fram emot deras student nästa år! 

Love, 
Anna 

Arild <3

Nu tar vi en liten mysig svängom till sommarstället! See you all <3

Ohhhhhh



Bara ett ord: WOW

Tänka sig att vi kommer att befinna oss på andra sidan Atlanten när Breaking Dawn går upp på biograferna....

Fotbollar och en glad italienare

Har haft några fina dagar med gott och vaaaarmt väder. Vi hade det härligt på Williams fotbollscup i Höllviken och killarna spelade verkligen jättebra! Jag är så stolt över er! Man kan lugnt säga att det var en ordentlig hejarklack och jag älskar när man dras in i spelet. Åh, känner mig själv sugen på att spela och få uppleva den goa känslan att kämpa tillsammans i ett lag och dessutom få möjlighet att åka på cuper! Wow, det var tider när man sov och svettades i en gympasal....  

The big event igår var överraskningsfesten för vår goa italienare och utbytesstudent och lyckat blev det! God mat, härligt sällskap och Alessandros lyckliga ögon som pricken över i:et förgyllde dagen! Så något som började lite stressigt blev tillslut bra och det kändes väldigt american style då vi gömde oss och ropade överraskning!

Här kommer lite bilder


Yees!


Söta grabbar


En paff och glad Alessandro


Helsingborg i mitt hjärta!



Kramar till er alla underbaringar!


Ledighet väntar

Varit en stressig tid så blir underbart härligt att gå på ledighet ett litet tag. Gick precis upp och snart kommer Williams kompisar och hans familj för att hämta upp mig då vi ska bege oss till Williams fotbollscup! Ska bli mysigt och jag kommer nog inte ha tillgång till internet på ett tag.

Under veckan har vi förutom skolan även hunnit med att vara med på beachhandboll! Var verkligen hur kul som helst och tillsammans med härligt väder blev det kanon. Först spelade vår årskurs och sedan var jag och hejade på Williams klass. Man kan nog säga som så att det gick bra mycket bättre för Williams lag än för oss, men roligt hade vi iallafall!

Men nu är det dags att bli en hejande big sis och jag hopppas att Williams lag går vidare! 

Okej, men snart måste jag ta och bege mig, men ha en underbar ledighet!



Glada miner i Williams lag efter seger!

RSS 2.0