Run Forrest run

Spenderade skoldagen i grannorten Dillon med en massa elever från olika skolor som alla kom för att vara med på FCCLA-mötet.
Det var klart annat än att sitta i skolbänken, så det var roligt för omväxlings skull!
Lite sammanfattat så fick vi höra på föreläsare, en man vid namn Steve som utklädd till Forrest Gum (för övrigt världens bästa film!) pratade om vilka lärdomar man kan lära sig av just Forrest Gump. Det var roligt för Steve såg verkligen ut som Forrest och han använde sig då och då av hans southern dialect och speciella fraser. Då FCCLA detta året ska samla in pengar till organisationen "Make a wish" som handlar om att sjuka barn ska få uppleva sina drömmar så kom även en tjej som har varit med om detta och pratade om sin resa till Orlando och Disney World.
Sedan hejade vi fram Shelby, Hallie och Abby som alla satsade på att kvalificera sig till positioner inom den lokala organisationen, alla nådde sitt mål så det var extra roligt för dem!
Efter lite workshops då vi bland annat pratade om mobbning (Olweus-modellen som vi har här hemma med!) och lekte lekar fick vi i slutet se på dansframträdanden av Polynesiska danser, kan bara säga att de var duktiga!
Inte nog med det så fick vi också prova på det i slutet och får dock säga att det antagligen kommer att krävas lite träning innan mina höfter kan bli som deras!
Gump for president!
Godnatt kramar från mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0