Utbytesstudent USA -

Byter bloggadress!

Hejsan!

Hoppas att allt ar bra med er alla!

Ville bara saga att jag har blivit tvungen att flytta bloggen. Blogg.se har trixat for mig, men ni kan fortfarande hitta gamla inlagg som finns kvar har!

Klicka har for att komma till min nya blogg!

Kramar!

En snabb roadtrip!

Tjolahopp!!
Hoppas att allt är bra med er alla!
.
Här är det fint, har varit en väldigt impulsiv helg so far må jag säga!
.
För att ta det från början så har det varit basket på gång som vanligt. I torsdags åkte vi till Ennis och det var nog inte den bästa matchen vi har spelat dock, men som tur var vann alla våra lag. Ennis är något av våra största rivaler här i området så man kunde verkligen känna av spänningen på golvet.
.
Igår, fredag spelade vi alla mycket bättre då vi tog emot Manhattan Christian här i Twin och det var riktigt roligt att spela då!
.
Vår halvlek var förresten komisk om något. Det brukar vara så att våra coacher, coach Lott och coach Davies kommer in i omklädningsrummet och pratar om matchen än så länge. Så när vi sitter där frågar coach Lott om vi känner till Tiger Woods?
Så utan att riktigt tänka svarar jag att det var han som var otrogen mot sin svenska fru!
Nästan direkt efter kommentaren rapade en av tjejerna och coach är så härlig så han ger oss båda en high five!
Har iallafall lärt mig att alla amerikanare inte är som Tiger Woods!
.
Den häftigaste matchen var förresten killarnas junior varsity game, de spelar direkt efter oss då ordningen är:
Tjejer junior varsity-killar junior varsity-tjejer varsity- killar varsity.
Så killar ligger under med två poäng tror jag och det är mindre än en minut kvar. Så de passar Nolan som satsar på en trepoängare och han sätter den! Det var inte en vanlig trepoängare heller utan han skjuter den från en bit ifrån linjen och sedan fick han även ett extra straffkast då han blev faulad!
Riktigt häftigt och vilken stämning det var! Alla stog upp och skrek!
.
Sedan efter vår match så möter jag och Lucie Mrs Tilstra (som är Lucies nya värdmamma och hon är hur snäll som helst!) och hon frågar om vi har lust att följa med till hennes familj som bor i Joliet i sydöstra delen av Montana.
Så vi startar bilen och och börjar en bilresa som tar ca 3.5 timmar, men det kändes inte så länge som tur var!
.
Så sedan spenderade vi natten hos Mrs Tilstras familj, som även de är hur härliga och trevliga som helst och de hade även ett spännande hus fullt med prylar av alla dess slag!
.
Sedan idag, lördag så åkte vi in till Billings, som är Montanas största stad för lite shopping at the mall och Walmart innan vi ihoppackade i bilen körde hem!
.
Så det blev verkligen en snabbvisit men det var spännande att se den delen av staten och bilresan hem var verkligen vacker!
.
Nu börjar det bli kvällen så ska snart krypa till sängs!
Imorgon är det förresten dags för en av de the events of the year här i staterna! Det är nämligen dags för Super Bowl då New England Patriots möter New York Giants i finalen av NFL, det är stort här!
.
.

Lady falcons!

Hejsan!
.
Ett litet inlägg från en lagom trött Anna Montana. Förstår dock inte riktigt varför jag är så trött då vi idag faktiskt fick ledigt från basketen (eller ja, endast vi som inte spelar i varsity). På tal om basketen så är det inte så långt kvar nu av säsongen, vilket känns riktigt tradigt!
Vi har två matcher denna vecka, på torsdag mot Ennis och på fredag mot Manhattan Christian, vilket kommer att bli två jämna matcher! Nästa vecka är det sista matchveckan för oss i juniorvarsity då vi spelar mot Lima på fredagen och mot Sheridan på lördagen. Vi kan kanske få någon mer match inklämd, menmen.
Men annars så är det sedan dags för turneringar för varsity-laget, först district, om de går vidare blir det divisionals och förhoppningsvis går de vidare från det till state!
.
Förresten så har våra lagbilder kommit, sorry för dålig kvalité, försökte mig på att fota fotot så det blev sisådär!
Tänkte passa på att presentera mina härliga lagmedlemmar!
Övre raden från vänster: Peyton, Alison, Shelby, Morgan, Britney, Cate
Mellanraden: Desi, Kelsie, Lucie, Kristen, Abby, Julia, Katie
Sittande: Stephanie, Sara, jag, Paige
Liggande: Hannah, Haylee

RSS 2.0