Harry Potter movement!

JAG. ÄR. EXALTERAD!!
Måste säga vilket Harry Potter moment alltså, jag tyckte verkligen att filmen var jättebra! Ofta är det ju så att filmer efter en riktigt bra bok ibland kan bli något av en besvikelse, men jag tyckte att den första delen i avslutningen för vår hjälte Harry var superb (med fransk brytning). Kanske har något att göra med att det gjordes två delar så att de liksom kan ta tid på sig och inte hasta igenom hela handlingen. Men boken är något av en favorit för mig så det är alltid svårt att toppa den upplevelsen.
Tyckte även att skådespelarinsatserna var klockrena, Emma Watson som Hermione spelade väldigt bra, ja överlag sitter rollerna som handen i handsken för alla karaktärerna.
Något som är lite speciellt är hur jag faktiskt började gilla Harry Potter, och det var inte alls längesedan jag verkligen fick upp ögonen för fenomenet. Om man ska ta det från början så tror jag att jag var runt åtta år när den första filmen hade premiär och innan dess hade jag ingen aning om att det fanns en bok. Så när jag och mamma gick och såg filmen, jag kommer så väl ihåg hur vi satt i biosalongen och förundrades över trapporna som kunde flytta sig och tavlorna med personer som kunde gå ut ur dem (amazing!). Tror även att jag hade en Harry Potter tröja, hehe. Vi tyckte filmen var jättebra och satt nog där helt fascinerade.
Sedan har det rullat på och man har gått och sett alla filmerna, men utan att ha läst böckerna. Men efter den sjätte filmen tänkte jag att nu får det vara nog, nu måste jag faktiskt ta att läsa böckerna (det känns nästan som allmänbildning)  
Det kändes dock lite konstigt när man visste vad som skulle hände sedan man sett det på film, men jag förstod då hur bra böckerna faktiskt är.
Ja, på den vägen är det som sagt. Nu verkar jag antagligen lite smått beroende, men det kan vara trevligt att vara det lite då och då också!

Men dags att sova nu för min del, det är en dag imorgon också!

Take care, kram


Kommentarer
Postat av: Eira

Tycker filmen var bra och de har översatt den bra ifrån boken. Dock händer det ju inte så myckeet i första delen och det var det ända dåliga med den enligt mig. Nästa film kommer bli helt galen! :D

2010-11-18 @ 15:04:09
URL: http://honeyandmoon.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Ja den var verkligen riktigt, riktigt, RIKTIGT bra!! :D längtar jättemycket tills nästa del kommer ut! :)

2010-11-18 @ 19:50:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0