Utbytesstudent USA -

I Helsingborg

Goddagens!

Är hemma från Arild nu efter en underbar Midsommar helg. Kom hem igår och har hunnit med att jobba på Konfirmationen.
Det blev det klassiska under helgen med nypotatis, sill (jag ÄTER det!) jordgubbar, dans kring stången och familjen, myspys!
Jag tror verkligen att jag har mognat i mitt sätt att äta, hm låter lagom knasigt, men det är sant! Började med att jag tog mitt förnuft till fånga och fick i mig ris, sedan växte mitt intresse för sushi (som man innan antog bara var rått). Nu har det liksom vuxit med räkor och skaldjur för att sedan resultera i sill! Hej hopp och applåder på det!
Första doppet (kalllllt!) hann vi också med och en cykeltur till Höganäs (ont i rumpan!).
Har även passat på att fira min lillebror Williams födelsedag, han fyller inte år förrän den 2 Juli, men då han och pappa åker till farmor och farfar imorgon så tänkte vi gratulera honom även innan. Det blev många fina presenter och mumsig tårta!
Som sagt så åker pappa och William till farmor och farfar imorgon så det blir att gå upp och mysa med frukost bl.a.
Nu är det dags att nanna kudden känner jag, ha det bäst!


Midsommar firande i Arild med familjen


Yes, vi dansade


Midsommarbord
 

Jordgubbar och glass


Grattiskramar i förskott till Wille!


Arild nästa och Midsommar!

Blir ett litet inlägg nu, för jag måste packa inför Midsommarhelgen som ska spenderas i Arild!
Ha en underbar Midsommar!

Skolavslutningen- We´re simply the best!

Nu har man alltså gått ut nian, tagit "grundenten" efter nio år i grundskolan, jisses säger jag bara. Vet egentligen inte vad jag känner, blandat tror jag mest att det är. En känsla av att -oj, är vi verkligen lediga nu (något som man har tänkt på i flera månader) men även en känsla av att man verkligen kommer att sakna allt och alla. Vår lökiga korridor där man har suttit och pregat in sig på varenda kvadratcentimeter. Alla goa människor på sitt eget lilla vis, lärare som man har skrattat med,.Ja, dessa (hm, vad blir det-) fem åren på Slottet har varit något utöver det vanliga. Vi vill bara säga TACK och farväl samt We´re simply the best!
TACK för dessa år och lycka till på gymnasieskolor och i framtiden (vi ses igen!)


Jag och bästaste lillebror som slutar ettan!


Lärarna ordnade med Pommacfrukost!


De hade också ordnat med en låt till oss,


Vi sjunger Tack och farväl


We´re simply the best!

Älskar er alla


Skolavslutningsmiddagen 2009

En verkligt rolig middag med bästaste eleverna och lärarna i Slottet. Ni alla är verkligen underbara på alla sätt och vis. Tack för dessa tre åren.


Innan middagen, såhär såg jag ut.


Vi tjejer minglar på


Irma är sötis


Goa och söta flickor, Liv och Linnéa


Mer goa och söta flickor


Grabbarna grus


Under middagen


Det börjar vankas dans banne mig!
 
Ni är underbara!

Teater

Ett litet inlägg today! Ska snart iväg på Fredriksdalsteatern för att se Eva Rydberg och company. Har blivit som en tradition kan man säga innan sommarlovet. Mysigt och hoppas att vi får uppehåll för regnet.

Ha en underbar kväll! Puss


Heja Sverige!

Säger bara att nu är det Sverige för hela slanten! Nationaldag, Williams fotbollskalas och Sverige-Danmark i fotboll. Matchen håller på just nu (halvlek) och det går sådär för tillfället, men det kommer, det kommer.
Ha en underbar lördagskväll!


Hajken nästa!

Tjohej!
 

Bild från Kivik

Hoppas att alla mår bra i sommarvärmen, nu den första juni? Imorgon åker Slottets nior iväg till Rönne å för att hajka, paddla kanot, sova i tält och laga mat ute. Nu blir man alltså friluftsmänniska! Hoppas att det ska bli kul och spännande, är dock nervöst (har bl.a. aldrig paddlat kanot innan) Så nu blir det till att mumsa muffins och packa!

Ha det bäst, Anna


RSS 2.0