Lost in Twin Bridges

Hej!
.
Hoppas att allt är bra med er alla!
Sitter här med fina Lucie, som har flyttat in här hos oss nu under en vecka. Dagen har varit minst sagt, hm intressant kan man lungt säga!
Vi började med vår basketträning vid halv nio på morgonen och kan verkligen medge att vi hade det tufft att gå upp! Men träningen gick bra och sedan spenderade vi lite tid med att sitta på The Shack som den lokala restaurangen heter.
.
Måste sedan berätta en liten historia om vår dag.
Så....
Det var en gång två glada och lagom svettiga tjejer som i ett ovanligt varmt Montana beslutade sig för att gå hem till ranchen efter deras träning.
Glada i hågen och exalterade började de sin långa vandring bland berg, fält och kor, kor och mera kor. Men föga anade de att med Anna i spetsen så skulle vandringen bli något de inte direkt hade väntat sig.
.
För att ta sig från det lilla centrum i Twin mot vägen som leder till ranchen beslutade Anna att de skulle ta en väg som leder över ett järnvägsspår. Så Lucie och Anna traskade vidare och följde vägen, följde vägen och fortsatte att följa vägen. Efter en stund så började de att ana ugglor i mossen då de inte direkt kände igen området.
Inte blev det bättre av att ju längre de gick desto mer annorlunda blev det och längs vägen passerade de bland annat stängda avfarter och även en avfart märkt med "Caution!".
.
Efter en stunds vandrande så kom de äntligen till en avfart de kunde svänga in till, och glada gjorde de så. Men något stod inte riktigt rätt till då området var fyllt med hushållsapparater som kylskåp och frysar, bildelar och annat som man inte finner var dag längs vägen.
Så Anna och Lucie lyckades komma till stadens soptipp istället för deras slutstation, ranchen och deras vandring slutade med att räddaren i nöden Joe kom och hämtade dem med sin ädla springare, eller ja, sin truck.
.
Snipp snapp slut så var sagan slut!
Och som Forrest Gump säger: Stupid is what stupid does.
Måste dock säga att vi är ganska stolta över att vi lyckades gå vilse i lilla Twin Bridges, hehe!
.
All min kärlek till er!
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0