Senior night and dig pink!

Idag har det varit en fullspäckad och rolig dag!
Efter en lite seg dag i skolan så var det dags för volleyboll, faktiskt den sista riktiga matchen för säsongen för oss som inte ska spela när det gäller att kvalificera sig till Montana State. Så det kändes ledsamt och konstigt, kommer att sakna det som bara den!
Dagen var även tillägnad alla seniors och för att belysa bröstcancer då det är Pink October. Så för att markera detta så spelade vi alla i speciella rosa tröjor med trycket, Dig Pink och det hölls tal.
Det var också en speciell dag, så vi hade senior night. det är en kväll när alla seniors för deras år i skolan och de blir tillsammans med sin familj uppkallade och får ta emot blommor och presenter. De berättar också vilka aktiviteter personen har deltagit i och under hur många år och man får även ta del av vad de vill göra efter High School.
Jag och Lucie som är honorable seniors, stod då vid sidan om och applåderade då både hon och jag också blev uppkallade på planen!
Det var riktigt fint gjort av dem och vi fick även presenter som de andra i klassen! Blev riktigt rörd!
Laget och speciellt Lucie in action!
Go Pink!
De fina presenterna vi fick
Team! Ni är så bra!
Imorgon och på fredag är vi lediga från skolan på grund av att lärarna måste vara med på något speciellt, så det blir en extra lång och välbehövlig helg!
Tusen kramar till er alla!

Kommentarer
Postat av: mamma

"Fredland nr 14" nice!!!;D

Synd att det var sista matchen... snart blir det basket, eller?? Fick alla lakrits eller bara du, gumman??

Sköt om dej. Kram mamma<3

2011-10-22 @ 16:42:35
URL: http://annafilippa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0