Barbeque, skönhetstävling, peprally, kangaroo court, bonfire....Det är homecoming!

Har precis kommit hem efter en heldag i skolan (sammanlagt spenderat 13 timmar där!)
Dagens klädkod var mixmatch/hel svarta kläder, men visste inte riktigt vad jag skulle hitta på. Blev naglar i alla olika färger och mixade par skor.
Sedan hade vi lektioner fram till halv två ungefär då det var dags för Pep-rally i skolans gym. Det var då man peppar och riktigt försöker få upp skolandan genom cheerleaders och andra skojigheter. Fotbollslaget, vårt volleybollslag samt crosscountrylaget blev presenterade så då fick man gå upp framför alla en och en medan coach pratade. Det var även en tävling i vilken klass som kunde göra den snyggaste Ennis-mustangen (mustangen är laget vi spelar mot imorgon, Ennis maskot) och de skulle vi använda senare under kvällen.
Sedan hade vi en tidig träning, var helt färdig och kände mig så trött under hela passet dock, och sedan var det barbeque i skolan.
Kände att jag åt way too much, så kan inte riktigt se mat på ett tag! Har även kommit på att jag skarpt gillar en rätt de har här. Det är som en sallad, pizzasallad kan man säga (farmor, detta är något du måste prova med din vitkålssallad!) och sedan blandar man i halvkokta nudlar. Nudlarna är inte direkt hårda, men de är inte mjuka och kokta heller. Det låter myskor, men är faktiskt riktigt smaskigt!
Sedan så begav tog vi alla plats utanför skolan för cheerleaders-peppning kangaroo-court. Först så hade cheerleaders fixat en "skönhetstävling" för två representanter från varje klass. De tävlade i lag och fick klä ut och sminka sig till tjejer! Sedan fick de visa prov på sina talanger, allt ifrån att sjunga till jonglera.
Efter det så var det dags för kangaroo-court.
Visste inte riktigt vad jag hade att föreställa mig, men det var väldigt kul! Det hela gick ut på att folk under veckorna har fått lämna in så kallade "anklagelser" mot varandra. Det kunde vara alltifrån att någon har för okontrollerbart hår till att någon blev anklagad för att vara en tjej/killtjusare. Sedan så fick de en bestraffning i form av något som hade något att göra med anklagelsen.
T.ex. så blev två killar anklagade för att alltid bära shorts och då fick de ta på sig väldigt tajta, långa och färglada trikåbyxor. Vi fick också se några elever utklädda till lärare då de blev anklagade för att vara deras favoriter! Det blev många skratt bland publiken kan man lugnt säga!
Efter det så var det att snabbt ta med bilen för att bege oss till bonfire. Då hade de tänt en stor brasa som man kunde stå och värma sig vid, mysigt!
Så det har varit en lång, men händelserik dag! Känner mig mör och sömnig så blir nog till att krypa till sängs snart!
Gäller också att tagga för imorgon är det dags för de stora matcherna! Först vankas det volleyboll för hela slanten mot Ennis! Något som kommer att bli tufft, men vi vill vinna! Det är homecoming och our house som vi säger så måste ha äran i behåll! Är nervös som bara den dock!
Efter volleybollen så blir det american football och även det mot Ennis!
Tusen kramar till er alla, ni är underbara!
Sara och Lucie
Fotbollslaget med coach Mr Lott (som även är vår mattelärare)
Jordan och Stephanie fixar mustangen
Vårt volleyboll-lag!
Beautycontest
Rektor Mr Johnson blir klippt av systrarna Gribenow under kangaroo
court. Tjejerna har blivit anklagade för att vara duktiga på att fixa och
dona när det gäller hår och detta blev deras "bestraffning"!

Kommentarer
Postat av: annie

åhh, gud vad mycket kreativitet. verkar hur kul som helst! ;D

& lycka till!!! puss <3

2011-09-30 @ 22:21:57
URL: http://annieleonia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0