Peppar inför Homecoming!

Har idag mestadels tagit det lugnt, kanske lite för lugnt då det är då man känner av att hemlängtan börjar smyga sig på. Men det är bara att försöka släppa det och försöka se bortom det. Jag är ju här, living the dream! Så efter att ha skypat med mamma, William och min nyblivna födelsedagsgris pappa kändes det bättre!
Har även joggat med fina Pippi och bjudit familjen på vår älskade Marabou Paradis som min underbara familj skickade med posten. Kan säga som så att de verkligen gillade det, de hälsar TACK!
Imorgon är det återigen dags för skolan, men det är ingen vanlig vecka för nu vankas det HOMECOMING! Det är en vecka där man peppar och verkligen försöker få fart på school-andan!
Så detta är schemat inför veckan än så länge! Tema för veckan är motsatser, opposites.
Monday:
Kläd-tema: Professional or Pyjamas day
Tuesday:
Dresscode: Grandparent or Baby Day
Wednesday:
Dresscode: Hobo (uteliggare) or Rockstar Day
Thursday:
Dresscode: All black or Mixmatch Day
Friday:
Dresscode: Spirit Day! Go Falcons!
!
Känner att jag inte riktigt har koll på veckan, men det ska bli väldigt spännande och kul! Några aktiviteter att se framemot är Powder Buff volleyboll och american football (då killarna spelar volleyboll och tjejerna american football) samt grillning!
På torsdag kommer kommer det att hållas ett Pep Rally, något som jag fortfarande inte riktigt har förstått vad det är för något!
Efter det är det Kangaroo court, som tydligen är när man anklagar varandra för roliga saker och sedan får man bevisa det. T.ex. kan det vara att någon blir anklagad för att ha för okontrollerbart hår....
Direkt efter Kangaroo court så blir det bonfire och lite annat mys.
På fredag blir det till att bygga flotten för hela slanten och sedan är det den stora paraden med Homecoming Prince and Princess (för juniors) och King and Queen (för seniors).
Sedan blir det både volleyboll- och american footballgames mot Ennis, vilket kommer att bli spännande då det är ett bra lag!

Så det blir nog en fullspäckad vecka!
Även grattis till vårt älskade HIF som är svenska mästare!! Wihoo, det är ni värda!!!!
Kärlek till er alla! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0