Utbytesstudent USA -

Le grand final!

Goddagens gott folk och trevlig helg! Snart är det dags för tv och det är inte vilket program som helst, utan *trumvirvel* Robinson final! Ett program som hela familjen har följt under säsongen och fast det inte har så höga tittarsiffror är riktigt spännande! Jag kommer ihåg när jag var mindre och var så inne i programmet att när favoriten åkte så blev även jag jätteledsen! Men iallafall så hoppas jag att hockeyspelaren Mats eller göteborgaren Johan vinner, de är riktiga Robinsons må jag säga!


Ha det bäst!

Dagens inlägg

Tjobre!
Man är för tillfället rätt mätt och känner att jag har lite bloggtorka, hm! Men har iallafall studiedag imorgon, yey det är VÄLKOMMET! Men det blir nog s.t.u.d.i.e-dag för fulla muggar då det är mycket skolarbete på schemat snart, puh! Fick förresten vårt nya schema för vårterminen och nog kändes det inte lika bra som i höstas, vår härliga sovmorgon på måndagen blev snodd! Det var nästan kriminellt ;) men skämt åsido, jag är glad att det bara inte blev att gå till kl fem, så man ska inte klaga.
Nu tror jag att filmen P.S. I love you ske spanas in, har inte sett den innan, men har hört att den ska vara jättefin. Ha det jättebra!  

Goa Evelina


Twist again

Hejsan svejsan, sitter som sagt härpå datorkunskapen (verkar som om de senaste inläggen skrivs därifrån, men när man helt enkelt får fritid på datorn är det bara att catch the chance) Idag har iallafall två stycken kurser slutat, innan Naturkunskapen och nu sitter vi har på sista Datorkunskapen!!!!!) Inlägget tillägnas Emelie och här är det full rulle, men nu är det dags att återgå till att göra lite nytta, eller kanske hm facebook ;) Kramar på er!

Skolan it is!

Hej! Sitter här på sista lektionen för dagen, datorkunskap. Det snackas lite om att få sluta lite tidigare, hoppas, hoppas! Iallafall är det alltid trevligt med lite freetime där det väntas facebook och för tillfället bloggen! Ha det finemang!

Här kommer en bild som hittades på skolans dator, vår lilla ekoburk från förra terminen;) Kämpigt värre!  

Home again

Nu har vi kommit hem till Helsingborg igen, ja eller i torsdags egentligen, menmen. Julen uppe i Dalarna har varit treveligtrevlig, fast började dock med en good tajming då jag lyckades bli krasslig igen på juldagen (men för att se det positivt så var det inte på julafton iallafall!)
Så då fick man fira en liten jul igen med släkten, vilket alltid är kul. Något som också verkligen är samtalsämne just nu är kyla, och hujedamig nogär det kallt alltid! Minus 25 grader är man inte riktigt van vid! Så på så sätt blev det inte så mycket skidåkning, skulle bl.a. ha velat prova snowboard, men det får bli en annan gång. Men lördag idag och dags att ta tillvara på helgen nu innan skolan börjar, så ha det bäst! 
                

En liten bildredovsning från lovet! Blev jätteglad att det tillslut gick att få in bilder!! (lösningen: Man måste radera lite bilder då och då från arkivet ;))
    


RSS 2.0