Utbytesstudent USA -

My birthday

17 år tror jag visst att jag var..... minsann det är inte var dag man fyller år, men trevligttrevligt när man gör det! Härligt att smygsova när man hör hur det prasslas uppe i köket för att sedan mamma, pappa och brorsan William kommer med frukost på sängen, mums! Sedan kom även mormor och morfar såhär på morgonkvisten. Jag älskar verkligen frukost på sängen, någon söt kaka som lyx och smulor hör till, mer frukost på sängen åt folket säger jag bara! Tack för de finfina presenterna, min familj är så gullig och jag älskar er! Jag och William bestämde oss sedan för att gå och se "Det regnar köttbullar" idag på bio hejbajs* (Wille var bara tvungen att skriva det här brevid) 
Som sagt, lite tårta har det blivit och mys, med andra ord, trevligt! Ha en fortsatt fin kväll! Kramar<3
 


Det är riktigt bra!

Tjohej i lingonskogen! En fredag och officiellt sportlov, tummen upp för det! Ikväll blir det barnpassning och ta det lugnt, ha det fint!  


Semmmmmla!

Fettisdagen, fastlagsbulle, semla you name it! Gott är det iallafall, har ni mumsat något idag? Jag måste ge tumme upp till alla dessa dagar om året, kanelbullens dag, fettisdagen, alla hjärtans dag, mors dag, fars dag och barnens dag, ja, ni förstår! Kul med små extra grejer som förgyller dagarna ibland!

Inte den semla som åts idag, för några veckor sedan ;)


Grattis mormor och love is in the air

Ska börja med att säga grattis gånger 2, dels till min söta mormor som fyllde år igår på alla hjärtans dag och dels till min moster Annette som fyller år idag, grattis! Det är väldigt många som fyller år i februari, Simon och Sandra m.m. Även Grattis nu när Sverige har vunnit sitt första OS guld! Heja Charlotte Kalla! 
Hade ni en bra alla hjärtans dag? Hoppas det <3
I helgen har det varit lugnt, firade som sagt här hemma med tårta och allt som hör till :) Även pallrat mig iväg till lite träning också och tryckt in lite pluggande. Sedan är det alltså denna veckan to go innan sportlovet! Wihoo! Några planer? Det ska bli skönt att ta det lugnt och känna att man har en ledig vecka må jag säga och sedan är det inte helt fel att fylla år på lovet heller ;) 
Har även bestämt mig för att ta tag i mitt Harry Potter läsande, då jag känner mig sådär fem år senare än de flesta! Men är iallafall på trean nu och de är riktigt bra!  
Men ha en bra kväll!


RSS 2.0