Utbytesstudent USA -

Hejhopp

Hej alla glada! Idag är det som bekant fredag, underbart! Dagen i skolan bestod i stor del av redovisningar, eller först var det då matteprov, det sista matteprovet i åttan! Oyeah! Sedan hade vi först engelska dialog, sedan SO-rättegångs-pjäs. Har alltid grymt kul med er tjejer ;) Sen var det franska, sista franska för åttan också, yey vi käkade godis och tittade på Mr Bean,haha. Egentligen skulle vi ha haft gymnastik på idrotten sen, men gympaläraren var inte där så vi fick rita istället ;) haha

Ska passa på att gratta kusinen till sin scoter (vet inte riktigt skillnaden mellan en scoter och en moped, men den heter scoter iallafall) Det har ju varit en sån tävling på Väla och i HD under ett tag, där man varje dag kunde vinna en scoter, man behövde blankett, stämpel av Väla, sitt namn samt motivering. Sophies kompis hade då vunnit och då vill hon ju också vinna. Var lite komiskt för igår kom hon förbi oss och letade blanketter, ju fler desto bättre om man skickade in dem. 14 tror jag att det blev, vilket betyder 14 olika motiveringar....
Iallafall grattis till henne och en liten baktanke, nu kan hon skjutsa mig ;P

Imorgon ska jag med familjen till Kroatien! Har längtat som in i :D Ska faktiskt gå och lägga mig typ klockan sex idag för vi ska upp tidigt. Planet går halv sju, menmen härligt :)
Ha det bäst
Puss/ Anna



Smurf

Tadaa!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva här eller så, men kan börja med dagen antagligen. Som vanligt har det varit skola där vi faktiskt inte gjorde så mycket, vi fick göra en minipjäs på tio minuter på bilden (vi är riktiga drama nerds/ queens) ;) No, sex och samlevnads, musik där vi redovisade vårt band, med 80-talsfrisyrer och girls just wanna have fun, men nästan hälften av tjejerna i vårt band var sjuka så det blev lite problematiskt. Sedan var det matte, med matteprov för vissa.
Jo, men vi får hoppas att alla i vårt tjejgang kommer imorgon för då måste vi redovisa vårt lag och rätt arbete.
Tänker också på om jag ska träna idag, får helt enkelt se. 

Eurovision var det också i helgen, mina favoriter var Spanien, haha, Grekland och Armenien. Qele, qele har man sjungit på hela dan. Sverige också såklart, som det dock inte gick så bra för. Vet inte riktigt hur man ska göra för att vinna detta spektakel egentligen. Synd om Charlotte iallafall som hade gjort en sån lång PR-turne och den enda tolvan de fick var från Malta, där hon inte hade varit, nästan lite ironiskt. Björn var iallafall rolig, vågar bjuda på sig själv, Hola Belgrad och 12 poäng till Sverige! haha. Värt att kolla på youtube, ingen annan fattar typ än svenskarna, vissa bara: är han full?

Jag och Irma som för övrigt tänkte ställa upp i Eurovision för något land, ska bara komma på en låt. Få se hur det går ;)

Gick tyvärr inte att spara bilden, men kolla gärna in klänningen med flera på:
http://www.betseyjohnson.com/China_Rose_Strapless_Embroidered_Dress/pd/np/1120/p/4851.html

Ha det bäst
/ Anna

Hejsan

Hellu! Lördag och Anna här ;)
Sitter här och har precis käkat frukost, gott. Har inte skrivit på¨ett tag , men saken är den att man har haft mycket att plugga till. Men igår var ändå värst, första lektionen- engelska, halvtoförberett prov (vi ska få se var vi ligger till de nationella proven i nian) Sedan var det- svenska, prov om Sandor/Ida som vi har läst, fick skriva mucho. Sedan var det- franska, med lagom härligt franska prov (ja, verkligen!) Huvudvärksframkallande dag!

Nä, slut klagat för min del :) För er som kan ha missat schlager febern i Europa, så kan man meddela att Charlotte Perelli gick vidare till final, så det blir eurovision final för Sverige idag, kul att tillägga att hon fick samma startnummer som när hon vann i Jerusalem, 1999 ;) Haha, sån nörd är jag men en bekännelse är att jag faktiskt var en liten schlager nörd när jag var mindre, brukade klä ut mig osv när det vankades final, mahaha kanske finns lite av det kvar i mig, vem vet?
Såg också Indiana Jones filmen i torsdags som jag har tjatat om fett länge, åhh käär! Fast de som gjorde filmen hade kunnat gjort själva "mysteriet" lite bättre, men ingenting går upp mot Indy och Shia om man säger så!

Nä nu ska jag göra mig iordning, för jag ska till Williams turnering, ska cykla dit, vilket är ganska långt och jag har lokalsinne som en fisk! Få se hur det går ;)
Ha det bäst
/ Anna 
 

Onsdag

image22Bild från Sverige-Danmark matchen för snart ett år sedan, :)

Tjena, sitter här och funderar. Borde verkligen plugg franska och svenska, då vi har prov i de på fredag :/ Åhh, men som vanligt fastnar man på datorn. Ska spela gitarr idag tänkte jag och sedan blir det barnpassning för hela slanten :)
Idag i skolan såg vi också Linas kvällsbok, var lite pervers i mellanåt :S Haha.
Imorgon är det ju Indiana Jones filmdags, ohyeah!
Nä, nu måste jag faktiskt ta och masa mig iväg och plugga.
Ha det bäst, sockertoppar
/ Anna

I´m tired

Hej my honeypuffs :) Lite sommrigbild från picknicken i parken igår :)

Är riktigt trött idag, har faktiskt sovit lite för en stund sedan. Tröttheten kan bero på skolans basar som var innan idag då vi sålde diverse grejer från klopckan tio till ett. Vi hade tävlingar, glass, skattjakt, musli, korv m.m. Jag och några tjejer stod då och sålde Slottets musli, faktisk riktigt god :)
Nu ska jag bara ta det lugnt, har precis ätit lite taco, mumsfilibabba!

Jag tänkte på en sak också, är det inte så att man nästan får huvudvärk av allt man ska hinna med? Självklart är det ju roligt när saker händer, men ibland är det skönt att bara vara, eller hur? Alla krav man har på sig, inte minst på sig själv. Klart att man vill göra bra ifrån sig i skolan, man vill vara duktig och snygg, vem vill inte det?

Jepp, imorgon är det först kalas med brorsan och hans kompis, då man får agera lekledare och sedan konfaträff för min del, ska ni hitta något speciellt?

Längtar också till Kroatien, två veckor kvar! 
Ha det bäst
puss & kram/ Anna

 

My socks, where are they?

Tjaba, ;) Allt bra med alla därute? Hoppas det, med fint väder och allt ;)
Min dag började som vanligt med frukost och Rix morron zoo, vet att det kan vara lite halvknäppt ibland, but I like it!
Sedan i skolan så skulle vi ju ha tema, men icke sa nicke för då är ju vår lärare hemma med vård av sjukt barn, Jaha då blev det vanliga lektioner, man bara orkar inte :S

Vi har förresten varit och hämtat våra nygjorda pass också, (blev väl som det blev för min del.) Men det var en lång historia för egentligen så skulle både mitt, mammas och pappas pass ha gällt i år, det var bara William som skulle ha nytt, men inte hittade vi väl dem. Har väl hamnat någonstans då vi flyttade, antar jag. Skulle dock inte förvåna mig ifall vi typ hittar dem nu, så brukar det ju vara ;)
Gick lite ner på stan idag med några kompisar, hittade lite skor som hade varit fina, till konfan, men det blev inte riktigt något.
Gitarren idag med Relese me som jag ska försöka spela, den låter fin när min lärare spelar, ska bara försöka få till det själv ;)
Hälsade också på Lisen, Elin och deras familj. Riktigt söta må jag säga.

Höll på att glömma, igår togs ju EM-truppen ut och kan väl knappast ha undgått någon att allas våran Henke ska vara med! Yes!

Nu tänkte jag gå och äta fil, me like.
Ha det bäst
/ Anna


Sunny day

image19                                    
hejsan svejsan,
Nu sitter jag här och framför datorn och gör inte så mycket, kan väl vara skönt det med ibland.
Idag så redovisade vi vårt bildarbete och visade vår film, jag säger bara det Sagan om Ringen- the real version in my heart!
Blev verkligen jättebra och väldigt bra klippt och redigerat av Elin! ;) Så just nu sitter man och halvbölar till May it be av Enya och Into the West av Annie Lennox ifrån filmerna. Lyssna på de, gåshud på hög nivå!

Höll på att glömma att eftersom våra lärare har beslutat sig för att ha ett mini tema om Afrika sedan igår till imorgon så kom det en kille från Gambia och berättade för oss en massa om hans hemland. Vilken soft människa! Sådan mysig bara Ja, vi i Gambia gillar kvinnor med större rumpor! ;)

Idag ska jag sedan träna tror jag, fast känner mig lite seg. Sedan måste man ju också plugga franska stuff, arh, får ryck på det! 

Nu, tänkte jag faktiskt göra en lista. Men eftersom det snart är sommar så blir det en sommarplågalåt-lista. Okej , här är några som hördes oavbrutet på sommrarna :
      När vi gräver guld i USA- GES (1994). Låt gå för att jag bara var ett år då, men denna låten förtjänar alltid en plats på sådana här listor ;) Låten som halva svenska folket sjöng med i och badade i fontäner till.
     The las ketchup song- Las ketchup (2002). Låten som fick alla att göra dansen med stort D. 
      Hej hej Monika- Nic and the family (2004). Inte så mycket till text, sjöng mest samma sak. Men Helsingborgsband här ja.
      Who´s tha man- Elias ft Frans (2006). Den sockersöta lilla killen som sommaren ut sjöng I love you, I liebe dich, Zlatan Ibrahimovic!
      Boten Anna- Basshunter (2006). Har inte så mycket att säga om låten, namnet klingar dock fint ;)
      Det var en gång en liten fågel- Laser (2007). Mer och mer datagjort börjar invadera. Det gör också Fågeln Roger. 
      Vad blir år 2008 sommarplåga. För mig lutar det åt någon schlagerdänga, typ BWO eller något sådant, vad tror du?

Ha det bäst, 
/ Anna 
     

Busy


Men tjena.
Varför inte börja med att säga att det är söndag idag, hm ;)  jo och jag kan säga att gårdagen bestod mycket av maat, haha. Först var det då Elins konfa, går fortfarande och sjunger på Heaven is a wonderful place!
Mysigt i Elins trädgård sedan, med väldigt god mat. Italiensk buffe, med små söta knyten av allt man kan tänka sig och cheesecake, hur gott är inte det? Sedan åkte vi till Linnea där vi spelade Rappakalja, askul spel får jag säga och fortsatte äta, pasta sallad och marängsviss, mums!
Sen när mamma och pappa skulle hämta mig så sa de att det var grillat hos Mats och Anette och kusinerna, ännu mera mat, ja och gissa vad efterrätten var, jo marängsviss. Less is never more numera ;)
Idag har jag passat en söt filur, Noa, sötnos på han :)
Imorgon är det orientering i skolan och vi börjar på ett tema, (jag älskar teman!) Men nu måste jag göra lite på vårt bildarbete som ska lämnas in på tisdag,
Ha det bäst!
/Anna

cause you might see :)

Hej på er alla!
Idag är det fredag som sagt och jag har inte bloggat på ett tag. Sanningen att säga så har vi haft ett No-arbete inom optiken att göra eller så har jag bara inte orkat. Vi har byggt en egen kamera, Camera Obscura som vi skulle ta en bild med. Men idag lämnade vi in den, skönt!
Ska bara säga att det är vaarmt ute ;) var nere vid norra hamnen idag och shu, man lökade rejält om man säger så, haha. Var sedan på stan med mamma igen och fixade mitt ID-kort samt bankomatkort, yes. Använde det för övrigt idag också då en ny tröja inhandlades på H&M. Det var en vit blus, skönt i värmen :)

Imorgon ska jag på Elins konfa, mysigt :) och sedan bär det av till Linnea för picknick i det gröna med tjejerna, niice :) På söndag är det nog barnpassning som gäller, hoppas det because I need some money. Haha nej lite taskigt, självklart älskar man ju barn också ävenifall de är snoriga och behöver bajsa ;)

Det är förresten en av filmerna i den bästa filmserien på tv idag! Kanal 5 klockan 21.00, lägg det på minnet gott folk! I LOVE INDIANA JONES! Det ska ju komma en fyra den 22 maj, jag måste verkligen se den :) Inte nog med att Harrison Ford spelar Indy så vem ska spela hans son, jo ingen mindre än snyggingen Shia LeBeouf! Kandet bli bättre?

Nej, nu ska jag faktiskt gå och duscha tror jag, det kan man ju behöva också! image16Den här jackan är för övrigt grymt snygg, men smakar det så kostar det antar jag,
Ha det bäst
/ Anna

tralall

hejsan! Trevligt att skriva här igen, men kommer nog bli kort, då jag måste göra lite saker som man skjuter upp hela tiden, bra Anna! I vilket fall som helst så är det söndag idag, brukar bli slappedan för mig. Vad mer kan man göra?
Letar också sommarjobb eller något sådant för fullt, går väl inte så bra om jag ska vara ärlig, har ni förslag så är det bara att säga till :)
Ha det bäst
/ Anna

RSS 2.0