Utbytesstudent USA -

Tusen gånger om

Tänk att det första gänget har gett sig iväg! Just nu befinner de sig alltså i New York, wowwow! Något som jag också hoppas är att fler och fler placeringar snart börjar droppa så att alla vet vart och när de åker.

Igår fick jag även ett glatt mejl av min värdmamma, det var deras familyletter som hon skickade igen för jag har inte kunnat hitta den på min informationssida. 
Iallafall så var det hur fint skrivet som helst! Tänk att jag kommer at få bo på en ranch med ca 800 kor, hästar, tre hundar och även en fågel, man kan lugnt säga att det är annorlunda gentemot här! Jag ska även försöka mig på att rida (det kommer nog att bli en fantastisk syn!)

Fick också veta att jag kommer att få gå på ett bröllop när jag kommer! Ska bli spännande att få uppleva ett real American wedding!
Det var en liten update for now on, men det är nu grejer ska fixas inför the big trip. Imorgon vankas det pengasaker bl.a.

Kärlek till er alla  

Back

Har varit väldigt inaktiv på bloggen på sistone och anledningen är att det har varit så mycket med allt. Har varit iväg och jobbat, jobbat så tiden har ibland inte funnits till. 
 
Men nu är jag tillbaka i Helsingborg och idag är det Helsingborgsfestivalen som gäller. Har ni vägarna förbi är ni alltid välkomna till Stadsparken där vi i FN:s ungdomsförening kommer att stå i ett mysigt tält och där det också finns möjlighet att Träffa en diktator.


Just nu går tankarna även till alla drabbade för de fruktansvärda händelserna i Norge. Det går inte att förstå.

Grattis härliga farmor filur!

Idag är det ingen vanlig dag för det är farmors födelsedag! Stort grattis finfina farmor, jag älskar dig!Idag är det en månad kvar till planet lyfter, can´t believe it <3

Härliga dagar!

Kom igår kväll hem efter två underbara och intensiva dagar i Stockholm. Jag har kommit på att för varje gång jag sätter min fot i huvudstaden så blir jag mer och mer kär, Stockholm är verkligen en fin stad!

Det började iallfall med att jag, William och farmor tog vårt pick och pack och åkte tidigt på tisdagsmorgonen med buss och tåg. Väl framme på stationen där vi underar kring hur vi ska ta oss från en punkt till en annan får vi helt plötsligt en stor kram av mamma och pappa!
Då har världens bästa föräldrar varit så busiga och överraskade oss med att också komma till Stockholm! Så glada vi blev också, kramar på det!
Vi som också trodde att vi skulle bo i farbror Freddas lägenhet, blev ännu mera överraskade när det visade sig att vi skulle ta in på hotell istället, jag är riktigt rörd och så fint gjort av mamma och pappa!

Sedan bar det av till Skansen för att vänta in Allsången och passa på att kika runt lite då. Efter ett tag var det så dags för Allsången. Veronica Maggio, Sara Varga, Elisas, Måns och hm, Eric Amarillo som nu har gjort så att alla från farmor till lillebror går och nynnar Vill du.... 

På onsdagsmorgonen bar det sedan iväg till ambassaden för visumet! Riktigt nervöst måste jag säga och det var en låååång väntan hit och dit. Först för att få komma in på själva området, sedan för att väl få lämna papprena. Men tillslut var det då dags för "Anna Fredland, window F" och väl där gick det fort. Det var lite frågor om vart jag ska bo och hur det blir på High School men sedan inte så mycket mer.
Så nu hoppas jag att ett visum dimper ned i brevlådan snart!

Efter besöket på ambassaden var det dags för allmänt mys i huvudstaden så jag, mamma och farmor begav oss till Fjäderholmarna och sedan Gamla stan medan William och pappa gick till Gröna Lund.
Mysigt som bara den och helt slut var vi alla när vi tillslut kom tilbaka till Malung.


The embassy of the United States of AmericaKramar och pussar till er alla!Nu åker vi mot Stockholm!

Håller på att fixa med det sista när det gäller papperna till ambassaden för snart är det dags!
Tidigt imorgon åker jag, William och farmor mot huvudstaden då ambassaden väntar på onsdag morgon! One step closer to the american dream! Är nervös, men hoppas att det ska gå bra. Farbror och söta Vanja var där för inte så längesedan så har fått lite råd av dem. Har bland annat blivit förvarnad att väntetiderna inte är att leka med.... 

Men innan dess väntar lite mys i Stockholm och Allsång på Skansen innan vi åker tillbaka mot Dalarna på onsdag och då kommer mamma och pappa hit, härligt! 

Redan lite över sex går bussen imorgon så nu är det bara att packa ihop och slänga sig i duschen!

Ha det underbart!

Cheek to cheek

Har nu kommit hem till Malung igen efter några härliga dagar i skogen och stugan. Dagarna har spenderats med bad, fiskning, kolbotten (en sorts mumsiga pannkakor) och kortspel i massor! Lillebror fick iallafall verkligen utklassa oss alla kan man lugnt säga!

Som sagt en snabb vända in till byn igen för på tisdag bär det av till huvudstaden för ett besök på ambassaden! Ska dit på onsdag så vi passar på att ta en vända till Allsång på Skansen först. Känns lite nervöst måste jag säga, speciellt då jag känner mig tillräckliget bra för att känna att risken är rätt stor att något kan glömmas.... Håll tummarna för att det går vägen!
Mamma och pappa som kommer hit snart nämnde även något om att flygtider har kommit! Wow, ska bli spännande!


Världens bästa Evelina på världens bästa Peace and Love


I härliga stugan. Jag gillar att den sköna lässtunden slutade pladask på marken.Hoppas att allt är finemang med er alla!
Puss och kram

Kärlek

Nu är jag hemma hos farmor och farfar efter en helt fantastisk festivalvecka med musik i mängder, härligt sällskap, glada människor och kärlek i massor! 
Festivalen blev underbar inte minst tack vare en viss Evelina som alltid är lika amazing och familjen Ljungqvist som lät mig vara inneboende!
Jag tar med mig alla nya människor och det är även tack vare dem som grädden på moset i form av efterstädningen inte blev så farlig iallafall!

Nu beger vi oss snart till stugan, och det ska bli härligt värre! Att komma och bara ta det 100% lugnt i skogen känns välkommet.
Ingen täckning där inte så blir lite frånvarande (än en gång) ett tag framöver.


Kan inte lägga upp bilder för tillfället, men det kommer! 

Kärlek till er alla <3 

RSS 2.0