Utbytesstudent USA -

Första advent

Första advent idag, härliga, härliga tid. Älskar när julpyntet, belysningen, känslan och stämningen finns där, underbart!
Nästa är julskyltning i stan, myspys.


I did it my way

Hejsan!
Fredag igen och det känns som om julen snart är här! Bakade pepparkakshus igår här hemma med julmusik och det är även Idol som gäller. Blev så glad när Erik skulle sjunga Hey Jude! Bra gjorde han det också! Ser bara framför mig hur det hade varit att vara på en Beatles eller Paul McCartney konsert med tändare i luften.... ÅHH, ibland känns det som om musiken var bättre förr ;)
Kramar

A beautiful way

Klicka för stor bild
Bild från Twilight Sweden

OME, måste bara säga hur bra New Moon var igår! Helt sinnes, träffade Linnéa och kompisar för att sedan pallra oss ner till bion. Taggade först med Twilight, sedan den efterlängtade New Moon som kändes som en verkligen annorlunda film (mycket med tanke på att det är en ny regissör) Iallafall så tyckte jag att filmen var hur bra som helst, de tyngre bitarna hade de planerat perfekt och den var även humoristiskt! Med så många nya ansikten och hur många tvättbrädor som helst! Blev alltså en helkväll då man snällt fick trilla i säng vid halv tre tiden då New Moon började vid tolv ;)  Spanar numera in scener från filmen på youtube blandat med Norah Jones.  

Did you know you´re sort of beautiful?
 

New Moon, nu är det dags!


Ikväll smäller det äntligen då man ska på smygpremiären av efterlängtade New Moon! En Twilight-kväll på bion som först visar Twilight för att sedan visa New Moon! Tralala, åhhhh! HAPPYYYY!


Heja!

sommarfötter är härligt, även om jag gillar alla årstider på sitt speciella sätt!


Har spenderat dagen till stor del med min lillebror idag, vi hade kompensationsledigt efter Öppet hus i lördags och Wille hade handbollsturnering med skolan så vad passade bättre än att jag följde med som en hejarklack! De vann, grattis! Och sedan gick vi och spelade bowling. Hände lite knasiga grejer då jag bl.a. fick klotet att praktiskt taget studsa ur rännan för att sedan tappa klotet bakåt vid ett annat försök! Men skam den som ger sig, vi körde på!

Nu är jag mättelimätt efter middag hos mormor och morfar och sedan blir det nog lite basketträning. Men borde nog ändå plugga samhälle och engelska, hm ja....

Ha det bäst!


EN lördag är bäst!

God kväll i stugorna!
Har blivit som en liten extra dag i skolan idag då vi var där med Öppet Hus. Förstår verkligen hur svårt alla dessa gymnasieväljare har att välja, det finns verkligen en djungel att välja på. Hm, frågor som: vilken linje, vilken skola, okej har man funderat ut det så är det senare bara att välja och vraka bland inriktningar och kurser. Ja, i stort sett hur mycket som helst! Men det ger även en känsla att man gör tiden till sin egen, vilket är positivt.
I alla fall gick det bra, vi hade redovisningar för elever och familjer. Vår grupp berättade om Tjernobyl, och jag hoppas att det gick bra!
Nu har man precis käkat och lyssnar just nu på radio och inspireras på H&m:s hemsida och Tradera. Hoppas att det blir någon bra film, kanske Twilight för att komma i stämning inför torsdag. Då smäller det med smygpremiär för New Moon och Twilightkväll där både Twilight och New Moon visas! Wihoo, som man har längtat! Spana in nedräkningen vid sidan av bloggen, Anna goes happy!

Bild från HM från:
lovelifeandalatte.blogspot.com

Nog snyggt detta är, kan se framför mig en lägenhetsvåning i Paris eller New York med takbjälkar och tegelväggar inomhus i äkta "Vänner" känsla!
Ha det gott och puss!


Fars dag!Då det var Fars dag igår, men jag passar på att ändå säga det idag! Grattis världens bästa och underbara pappa! Älskar dig!


All you need is love

Mitt kära Beatles får sammanfatta dagen och tjena mittbena!
 Sitter här en lördagskväll som denna med la famila, myspys! Har precis käkat och ska försöka trixa lite med PowerPoint presentationer. Blir nog tv, då mormor svängde ner så det blir troligtvis Dansbandskampen, hihi. Kan det bli mer svenskt? ;)
Match idag också mot EOS, vi spelade bra i första halvlek, men inte lika bra den andra. Så det blev pirrigt med en-måls ledning.
Ha det gott i stugorna!

RSS 2.0