Gymnasieskola

Tjena!
Ska ta och pladdra lite om dagens, vad som har hänt osv.
Börja med att vår vecka i skolan för övrigt är soft. Vi håller på med ett tema om andra världskriget, där vi får olika uppdrag som att skriva om propaganda och skriva ett brev från Aushwitz. Så igår fortsatte vi med det. Idag började vi klockan nio (man tackar) uppe på Filbornaskolan, (det är en gymnasieskola, vi håller på och besöker gymnasieskolor för att se vilka vi ska söka till)
Var på medialinjen, vilket verkade väldigt bra. Man kunde gå olika profiler, som bild och foto, grafisk formgivning, ljud samt skrivning. Får tänka lite på det, men jag är nog inne på NV. Nu ikväll ska jag och mina föräldrar gå på ett Öppet hus hos Internationella skolan. Det finns en linje där som heter IB-linjen, den är desamma i hela världen så du kan i princip åka till Australien och plugga på samma linje, den verkar iallafall bra. Om det är någon som har något tips på någon linje och/eller skola är det bara att säga till.
Imorgon avslutar vi temat i alla fall och det kommer att komma en föreläsare, ordförande i Förintelsens överlevande. Det är helt sjukt att något som det som hände under andra världskriget kan ha skett.
Det på UG (ungdomsgruppen) i kyrkan var för övrigt i Polen på höstlovet där de var i Auschwitz-Birkenau.
Det är ju UG imorgon, får se ifall man går dit.
Hade tänkt baka pepparkakor imorgon, vilket är julfeeling gånger tusen. Ni ser nu när farmor och farfar är här så fixas massor av saker, som man inte alltid tar tag i. Det har städats, gjorts mat, köpt frön (att käka) och en massa annat. Nu står alltså bakning av pepparkakor på schemat, inget man tackar nej till i alla fall. Jul musik gäller ju då också, inte sant?
På torsdag är det studiedag och TWILIGHT-premiär! Wiho! :D Shit, jäklar vad man längtar <3<3<3<3<3

Fredag innebär ännu ett gymnasiebesök, nu på Skolstaden som är flera skolor i en och slutar efter lunch, wieeee!
Nä, nu blev jag sugen på te,
Ha det finemangt
Puss, Anna
The cast of the movie
Wie, Twilight <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0