HÖSTLOV!


Glada miner eller hur?

Gårdagen var verkligen fullspäckad, började med niornas FN-musikredovisning i Olympias aula. Många var skitnervösa, inräknat jag. Men det gick jättebra, så bra alla var också! Vi var då tolv grupper varav sex låtar, så det var två grupper som fick samma låtar ;) kan säga att det var vitt skilda tolkningar då vi skulle göra dem till våra "egna". I alla fall så spelade man i två delar, de första sex grupperna för halva skolan och de andra sex grupperna för den andra halvan. Värt att tillägga är att vi fick glass och pizza, mums!
Vi hann också med att ha bild, där vårt bildarbete skulle lämnas in och sedan ner till Friskai och Svettis för spinning. Och ja, det var jobbigt men kul.
Pust och snabbt hem, äta för att sedan sticka tillbaka till skolan för att greja med discot, Halloween stuffs. Var där från halv fem till ca tio. Charmiga kids och dans stod på schemat. Hem checka lite Idol och soova :)

Idag har jag städat rummet i ca två timmar, lite överdrivet egentligen men då ska man veta att ja, det var inte lite dammigt. Väntar på att Evelina ska komma, :D och läser Twilight, det är alltid trevligt.
Puss, Anna
 

Kommentarer
Postat av: johanna

Vilken söt bild!

2008-10-26 @ 22:59:35
URL: http://hape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0