Oscarsgalan




Idag, eller rättare sagt ikväll/morgon svensk tid är det då dags för galornas gala, Oscarsgalan. Det är verkligen då som skådiseliten klär sig till tänderna och hyllningarna till de starkaste rollpresentationerna visas. Jag har planerat att sitta uppe ikväll och se (få se hur mycket man orkar) men något som är bra är att vi har studiedag imorgon. Puss på det, så då kan man i alla fall sova igen sig lite!
Något som är nicenice är att Robert Pattinson och (kanske) Kristen Stewart nog kommer att vara där!! Så det blir att hålla ögonen öppna. Värden i år är Hugh Jackman från bl.a. X-Men och Australia.
Galan som sänds av kanal 9 har ett schema:
23.55: RÖDA MATTAN! Skådisarna som bär de snyggaste klänningarna och kostymerna.
02.05: Börjar nedräkningen till själva galan. Vet inte riktigt vad det handlar om, men det är direktsänt från Hollywood.
02.40: Galan med alla nomineringarna.

"Benjamin Buttons Otroliga Liv" är en film som har fått många nomineringar, hela 13 stycken. Det var en bra film, verkligen tänkvärd och jag tror att den har stor chans till många av nomineringarna. Speciellt inom tekniken, som i filmen var riktigt bra.

Även "The Dark Knight" har fått många nomineringar. Där är Heath Ledger nominerad för sin roll som Jokern i Batman. Heath Ledgers prestation är fantastisk så jag tycker verkligen att priset borde gå till honom. Hela "The Dark Knight" var jättebra med bra skådisar och upplägg.

Håll ögonen öppna! Pussar, Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0