EN lördag är bäst!

God kväll i stugorna!
Har blivit som en liten extra dag i skolan idag då vi var där med Öppet Hus. Förstår verkligen hur svårt alla dessa gymnasieväljare har att välja, det finns verkligen en djungel att välja på. Hm, frågor som: vilken linje, vilken skola, okej har man funderat ut det så är det senare bara att välja och vraka bland inriktningar och kurser. Ja, i stort sett hur mycket som helst! Men det ger även en känsla att man gör tiden till sin egen, vilket är positivt.
I alla fall gick det bra, vi hade redovisningar för elever och familjer. Vår grupp berättade om Tjernobyl, och jag hoppas att det gick bra!
Nu har man precis käkat och lyssnar just nu på radio och inspireras på H&m:s hemsida och Tradera. Hoppas att det blir någon bra film, kanske Twilight för att komma i stämning inför torsdag. Då smäller det med smygpremiär för New Moon och Twilightkväll där både Twilight och New Moon visas! Wihoo, som man har längtat! Spana in nedräkningen vid sidan av bloggen, Anna goes happy!

Bild från HM från:
lovelifeandalatte.blogspot.com

Nog snyggt detta är, kan se framför mig en lägenhetsvåning i Paris eller New York med takbjälkar och tegelväggar inomhus i äkta "Vänner" känsla!
Ha det gott och puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0