What a wonderful world

Tjena! Sitter hemma och försöker få lite biologi gjort till diskussionen idag. Om evolutionen, vilket är mycket intressant, man får en annan bild när man tänker hur fantastisk jorden och alla organismer är. Blev ledig från franskan idag, vilket också är välkommet, merci beaucoup!
Idag är det också exakt en månad till student och skolavslutningen för gymnasiet! Whieeeeeeee! Då vi slutar tidigare än grundkolan ska jag passa på att gå på Williams skolavslutning, mysigt! Sedan är det snart Kristi Himmelfärds dag så det blir långledigt. Ska ni hitta på något speciellt? Det blir nog för min del att ta det lugnt, kanske åka någonstans med mamma, pappa och William. Måste också plugga inför Nationella i matte B som är nästa tisdag, ah!

Fick just reda på (är lite smått yr för tillfället!) att Breaking dawn ska bli film! Inte nog med det så är premiär datumet fastställt till nästa höst, närmare bestämt den 18 november 2011! Kanske blir det till och med uppdelat till två filmer, men fortsättning följer....
Nu måste jag jobba vidare! Ha det gött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0