Sport bankett!

Har varit en spännande och lååååång dag i skolan!
Lektionerna rullade på och knasigt nog så fick vi ledigt från vår sista lektion för att vi skulle hinna med vår basketträning (detta då killarna var tvugna att träna efter oss för att hinna till banketten).
Så träningen idag var inte alltför jobbig, vilket var tur! Vi gick igenom spelsystem inför imorgon så nu är min hjärna proppfull med vart man ska springa, sätta screen, rotera och passa.... Vi får se hur det går imorgon, är nervös!
.
Sedan så fick vi stanna i skolan en stund innan sportsbanketten började. Det var riktigt fint ordnat må jag säga, med god mat och fina dekorationer i Falcons färger svart, vitt och rött! Till och med tårtorna var dekorerade med footballs och i våra färger!
Efter en stunds minglade och ätande så fick coacherna i varje sport (volleyball, american football, cheerleading och crosscountry) gå fram och presentera laget och även ge ut priser för olika utmärkelser! Ät så stolt över tjejerna i vårt lag, de är alla så grymt duktiga!
.
Extra känslosamt blev det när Coach Lott presenterade american football laget, våra kära state champions. Bland annat så fick våra seniors ta emot sina matchtröjor som de spelade i under finalen!
.
Men nu är det dags att försöka få lite sömn innan morgondagen! Första basketmatchen i Falcons färger, nämde jag nervositeten....?
.
Kramar till er alla!
.
Finfint dekorerat på borden
Volleyballaget. Jag är hm, personen med det stora håret....
Mrs Degel presenterar
American football laget!

Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Nice sida! Hur länge har du haft din sida?

2012-01-12 @ 22:39:30
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0