Champions, Grizzlies, Breaking Dawn och shopping!

Vilken fullspäckad helg det har varit och alla på varsitt håll!
För att ta det från början så var fredagens skoldag lugn på alla sätt och vis. Vi började med att vinka av football killarna då de började sin resa mot finalmatchen i Fairview (sisådär en nio timmar enkel bilresa....)
Så i skolan var alla ganska så icke inriktade på skolan om man säger så, lektionerna bestod i stort av att göra det man behöve i läxväg eller så kunde man läsa, för att citera Henry, "You got to love football season!"
.
När vi slutade vid två hoppade de flesta på bussarna som gick mot Fairview, men jag följde med Lucie och Bayley hem till dem istället för en girls week-end kan man säga.
Det blev filmtittande (Gökboet) och allmänt prat, mysigt med andra ord!
Sedan igår, lördag så gick vi upp tidigt för att följa med Bayley och hennes pojkvän till Bozeman. De skulle gå på "the game of the year" här i Montana då Missoula Grizzlies (min värdmammas favoriter) mötte Bozeman Bobcats. En rivalitet som heter duga kan man säga.
.
Och vilken dag när det gällde football! För i en annan del av Montana spelade nämligen vårt älskade Twin Bridges Falcons sin state final! Och vet ni vad, de vann!!!!! Så nu är de alltså nummer ett i Montana i klass C American football, något som senast hände år 1952! Så häftigt måste jag säga och riktigt bra jobbat av grabbarna! CHAMPIONS!
Sedan vann även grizzlies vilket var roligt! Så kan lugnt säga att Jody är på gott humör här! Vilken football helg för henne!
.
Mitt i allt detta spektakel spenderade jag och Lucie tid i the mall i Bozeman, ett mysigt köpcentrum som fick shoppingfingrarna att klia! Men det blev ganska så stressigt då vi skulle passa tiden tills det var dags att bege oss till bion, äntligen Breaking Dawn!!!!!
Så för att hinna med dagen skulle vi gå på föreställningen som började kvart över ett. Dock var den föreställningen slutsåld så vi fick köpa biljetter till den som började tio i tolv istället. Så där sprang vi med några minuter kvar och skyndade in till en kolsvart biosalong, nästan fullsatt och med en film som redan hade börjat. Man kunde i princip höra muttrandet då vi yrade runt utan att riktigt veta vart vi skulle sitta! (här har man inga platsbiljetter utan man kan sitta vart man vill)
Efter ett tag hittade vi platser och var redo för lite vampyr romantik! Filmen var amazing, men lite speciell då och då! Mycket blod, vilket var lite creepy men jag kan knappt vänta på att få se den igen!
Efter biobesöket hade vi tid för lite mer shopping innan det var dags att möta upp Bayley och Taylor igen för att bege oss hem till Twin.
Jag köpte den nya Harry Potter i Bozeman så vi passade på att se den! Åh, den är så bra, så bra!
Sov över hos dem till söndagen med, kan lugnt säga att de har fått passa mig under helgen, men vi hade det kul!
.
Idag, söndag tog vi det lungt och sov ut lite (som de flesta andra då bussen från Fairview kom hem ca klockan tre på natten). Men sedan fick vi reda på att vi skulle in till Twin för att hurrande möta upp laget!
Så hur många bilar som helst (om man räknar med lilla Twin Bridges på 400 invånare så var det verkligen jättemånga där) samlades för att vänta på spelarbussen och när den äntligen kom följde alla tutandes efter dem in mot centrum med brandbilen och sheriffen med full siren i spetsen.
När sedan killarna kom ut var det jubel, jubel och det var häftigt att se dem lyfta pokalen! Jag är just nu en stolt svensk i Twin Bridges!
.
Så sorry för en lång resumé av helgen, till på köpet sköt Rick en älg idag så även han var på gott humör!
Så nu sitter jag mätt här efter middagen och imorgon är det dags för den första riktiga basketträningen.... ohoh är nervös!
Men Mr Lott som både är coach för football laget och oss i basket kommer förhoppningsvis att vara på gott humör efter titeln så jag hoppas att det blir en rolig träning!
.
Här kommer lite bilder från helgen!
I fredags när vi vinkade av laget! 
Mall och Starbuck´s. En ganska så tom shopping galleria då de flesta antagligen var på
Grizzlies-Bobcats eller satt klistrade framför tv:n
En glad Lucie med sina fynd! Mysigt som bara den med all snö också!
Bilsamlingen idag då vi väntade på laget
Here they come! Wohoooo!
Hurrande samling in town!
Söta Stephanie och Marcus, number 1!
Lyfter pokalen!
Pussar och kramar till er alla!

Kommentarer
Postat av: mamma

GRATTIS FALCONS, GRATTIS!!!......:D

Vilken härlig känsla med all lycka i er lilla "stad"

KRAAAAAAAAAAAAAAAAMAR till er alla från Sverige! Ni är bäst!!;)

2011-11-23 @ 09:34:47
URL: http://annafilippa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0