Homework and teamdinner!

Trött och mätt tjej efter en lång dag! Skolan gick framåt, hade två quiz idag, ett i english angående The Crucible som är en pjäs (även film) av Arthur Miller. Den handlar om häxjakten som pågick i Salem i slutet av 1600-talet. Den är läskig och svårläst så det är lite kämpigt. För övrigt så ger vår engelska lärare oss läxor i princip varje dag! Jag tror det var förra veckan vi hade quiz (inte så stora prov dock, men små tidskrävande saker) till fyra av fem skoldagar!
Imorgon är det även, surprise english test på kluriga ord igen, hon kör med oss kan man säga!
Sedan hade vi även matte quiz i trigonometry, vilket var annorlunda från våra svenska test. Här satsade han på att klämma in mycket fler exempel och inte lika stora som de vi är vana vid från Olympia. Vi fick även multiple choices, vilket innebär att man har alternativ a, b, c, d. Lite annorlunda kan man säga!
Konstigt nog så är nog trigonometrin en av mina favoritklasser för tillfället, trodde nog aldrigt att jag skulle säga det för ett halvår sedan.... Men det har nog mycket att göra med att siffror är siffror, så det är inte så mycket nya saker att ta in och Mr Lott, är en jättebra lärare, riktigt rolig!
Sedan efter skolan hade vi volleyboll-träning, vilket var roligt som vanligt! Efter det så begav sig laget hem till Sara och Kelsie för att ha team dinner inför hemma matchen imorgon.
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja när det gäller deras hus, eller kanske bättre att säga mansion! Helt i trä, med stora panorma fönster samt helt nyfixat kök, tv-rum och sist men inte minst "lekrum". De hade i princip allt ifrån airhockey till brädspel för football, egen biosalong och popcorn maskin! Riktigt häftigt!
Maten var också mumsig som bara den, så nu är jag så mätt, så mätt!
Lucie med popcorn framför biosalongen
Pingis och brädspel
Team!
Fina vyer!
I love you all! <3

Kommentarer
Postat av: Josefine

haha vi läser och The Crucible, så tråkigt! glömde svara på din kommentar innan men ja skulle vara jätte kul att träffas! :) har lunt fram tills 17 november för då börjar simsäsongen och kommer ha tävlingar/träningar varje helg och lov :/ Men innan eller efter det! :D

2011-10-15 @ 02:18:43
URL: http://lifetimeexperience.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0