Pumkins

Har haft fullspäckade dagar, men kul har det varit!
I torsdags började District tournament för tjejerna i volleybollen så vi fans begav oss till Butte för att heja fram dem. Dock så förlorade de i torsdags och när vi åkte upp dit i fredags så blev det även här en snöplig förlust. Riktigt tråkigt för tjejerna, som har en sådan potential men jag antar att vi inte lyckades pricka in formen till rätt tidpunkt. Surt då de två lagen vi förlorade mot och som fick oss att åka ut är två lag som vi har vunnit över under säsongen.
Så i fredags efter matchen åkte sedan jag, Jody och Lucie för att handla och helt plötsligt kommer Jody på att vi måste besöka ett spökhus eller Haunted House här i Butte. Så sagt och gjort, vi fick gå in i ett stort mörk hus där de har fixat så att man går en spökrunda. Måste bara säga att det var läskigt! Bra mycket läskigare än jag trodde och vi tre höll hårt i varandra under vandringen! Stackars Lucie fick gå först och möta monster och motorsågar i alla hörn och kanter!
Efteråt kändes det som om vi alla hade gjort en workout då armarna ömmade efter att ha hållit i varandra och min mage kändes också efter att ha skrikigt!
Så det var fredagen!
Sedan igår, lördag så var det dags för en annan slutspelsmatch, denna gången killarna American football och vi hoppades att de skulle få vinna åtminstone, vilket de gjorde så nu har de gått vidare ytterligare lite i slutspelet!
Jag fick även jobba i kiosken med de andra i seniorklassen vilket är stressigt, det är pretzels och hot dogs hit och dit och att räkna i dollars blir också klurigt!
Sedan följde Lucie med oss hem för att sova över. Det blev filmtittande och jag och hon bestämde oss för att försöka oss på pannkakor till efterrätt. Det blev lite rörigt kan jag lugnt säga då allting till en början fastnade. Men efter att Jody ryckte in för att hjälpa funkade det och till slut kunde vi servera svenska och tjeckiska pannkakor!
Det var även dags att fixa pumporna, vilket var kuligt och kladdigt! Efter lite arbete så blev resultatet lyckat!
Peyton goes for a hit!
We love our team!
Dekorationer i skolan som peppning!
Go boys!
American football
Jag och Lucie med pannkakorna!
Lucie och Jody med våra pumpor!
Resultatet! Jodys, Lucies och min
Söndags promenade på höbalar
Lucie!
Kramar till er alla!
Tack för skypestunden min älskade familj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0