Glacier National Park

Kom sent i söndagskväll hem ifrån Glacier National Park tillsammans med mina lokala kontaktpersoner, Mr and Mrs Bartoletti och utbytesstudenten Sara från Kina. De är så snälla så idag (tisdag) bjöd de alla oss fyra utbytesstudenter (jag, Sara från Kina, Robin från Belgien och Johannes från Danmark) och våra värdfamiljer på grillning!
Måste bara säga, vilken upplevelse! Underbara och häpnadsväckande vyer av berg, glaciärer, natur och klarblå sjöar!
Vi begav oss tidigt i lördags då en lång bilresa på sex timmar väntade. Dock så fick vi lite bilproblem på vägen så vi var tvugna att vända mot Great Falls istället. Så jag och Sara fick spendera några timmar i ett köpcentrum medan Mr and Mrs Bartoletti köpte en nya bil.
Tillslut så kom vi dock fram, lagom till det var dags för solen att gå ned, så det var jättevackert! Över natten stannade vi i en stuga de så snällt hade hyrt och på morgonen åkte vi förbi ett hotell i närheten för en riktigt brakfrukost, mysigt med andra ord!
Sedan tillbringades en stor del av söndagen med att vandra (eller hiking som de säger här) i parken. Man kunde välja olika leder, allt ifrån dagsturer till lite kortare.
Vi tog bl.a. en båt över två vackra och klarblå sjöar där vi fick se en björn (inte grizzly!) och en älg längs vattenbrynet, häftigt!
Sedan fick vi vandra vidare och det var så mycket att ta in, underbart vackert!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Underbara foton.....söt nallebjörn!-Jättekram!

Mamma:D

2011-09-07 @ 21:02:44
URL: http://annafilippa.blogg.se/
Postat av: annie

helt fantastiska bilder, anna!

verkar ju verkligen vara superhärlig natur!

min mor fick se bilderna och hon höll med och hälsade!

kram på dig :*

2011-09-13 @ 19:49:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0